Bebek İstiyorum....

Kbra Denz Atasoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
8
16
38
37
..................................................................................................................

Son düzenleme:
Reglinin ilk gününden 14 gün sonra yumurtlama diye hesaplanıyor genelde. Ama kişiden kişiye farklılık gösterebiliyormuş. Telefonlarda yumurtlama takip takvimleri var hayatım. Bi bak istersen.

Düzenli ilişkiye devam etmelisiniz ama ovulasyonun geçmiş olma ihtimali var. Regliniz bittiği anda 2 günde bir düzenli ilişkiye girmelisiniz 2 defa ilişkiye girerek sonuca ulaşmak imkansız değil ama biraz zor

Takvimler biraz yanıltıcı olabiliyor canım. Daha benim yumurtlama günlerimi tutturmuşluğu yok.
Vücudunun belirtilerini takip edebilirsin. Yumurtlamaya yakın ne gibi değişiklikler oluyor bak internetten. Ya da en kesin yöntem ovulasyon testi kullanmak. Tam gününü bilme imkanı sağlıyor. İnternetten temin edebilirsin nasıl kullanılacağı talimatlarında var zaten. Ben 50lik paket alıp 7 8 tane kullanabildim çünkü o ay hamile kaldım gerisi duruyo :) artık ikinciye kullanırım.
Verdiğin tarihlerde ovulasyon günü geçmiş de olabilir olmayabilir de onu bilemeyiz. Her ay birbirini tutmuyo. Ben bir ay 18 19. günde yumurtlarken sonraki ay 11.gün yumurtladım.
Ne kadar çok yumurtladım dedim ya tavuk gibi
Ovulasyon tarihinden 3 gün önce girilen ilişki bile hamile kalmanı sağlayabilir. Çünkü yumurta çatladıktan 24 saat sonra ölüyor. Ama spermler 3 güne kadar içerde yaşayabiliyor. O 5 gün çok önemli değerlendirilmesi gereken günler. Ovulasyondan önceki 3 gün, ovulasyon günü ve ovulasyon sonrası 1 gün.
İnşallah en kısa sürede aramıza katılırsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…