• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek istiyoruz

Deva35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
46
9
36
hocam merhaba; 27 yaşında 1 yıllık evli bir bayanim. Pco sendromu olan biriyim. Bebek dusundugumuz icin 6 aylik normal deneme suresinden sonra klomen ve catlatma ignesiyle gebelik deniyoruz. İlk denemede kimyasal gebelik yasadim. İkinci deneme tutmadi.3. Denemenin zamanini bekliyoruz. Esime 2 yil once varikosel teshisi konulmustu. 2 gun once tekrar gittik sonuclar bunlar. Yorumlarsaniz sevinirim. Dogal yollardan bu degerlerle gebe kalabilirmiyim? Kimyasal gebelik olusmasi benim gebe kalabildigim
Anlaminami geliyor? Nasil yorumlarsiniz? Helal edin tesekkurler..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    image.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 102
Hocam birde urologumuz varikosel icin ameliyat gerekli dedi. Benim jinekologum bu degerlere gore ameliyat olmana gerek yok diyor. Varikosel ameliyati bu degerleri yukselticek diye bi garantisi yok yeterli dedi.

Hocam birde urologumuz varikosel icin ameliyat gerekli dedi. Benim jinekologum bu degerlere gore ameliyat olmana gerek yok diyor. Varikosel ameliyati bu degerleri yukselticek diye bi garantisi yok yeterli dedi.
Merhabalar : sayı normal , ilerı hızlı harekette düşükluk var . morfolojı( sekılsel ) degerlendırme yapılmamıs.2-6 gunluk cınsel perhızlı olarak yenı bır sperm degerlendırmesı yapılabılır.varıkoselde yaklasım : ağrı var ıse ve derecesı (grade) ilerı ıse operasyon onerılıyor. Bu bulgular yok ıse sperm uzerıne olumlu -net bır katkısı olmadıgı ıcın önerılmemekte.Rahım - tup fılmı normal ve her ay duzenlı adet goruyor ısenız 6 ay daha denemenız olabılır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back
X