- 24 Haziran 2016
- 124
- 85
- 48
- Konu Sahibi nihaldemir
kızlar benim bebek haftalardır aynı konumda sırt sol kafa sağ şeklinde yatıyor. normal doğum istediğim için endişeleniyorum ne zaman döner ki acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapma ben o kadar bekledim. Sartlandirma kendini . Ben bisuna stres yaptim illa normal olsun diye. Herseyin hayirlisi. 36 hafta daha var canim bir gunde donuyor zaten. Gec kalmis degil. Allah saglucakla kucagina almayi nasip etsin.Amin . 36. haftadayım. dediğiniz gibi aslında farkındayım. fakat insan düşünmeden edemiyor. hayırlısıyla gelsin de artık razıyım her doğum şekline tabiki..
Benim de donmedi sezaryen oldum sirf bu sebepten. Normal dogum da baslamisti ama donmedi. Bir arkadasimin da tam dogum sancilari baslayinca dondu ve normal dogum yapti. Biraz sans isi. Bir de gebeligi stessiz gecen calismayan evde dinlenen annlerde genelde bu ters olma durumu yasanmiyor. Istirahatine dikkat et.kızlar benim bebek haftalardır aynı konumda sırt sol kafa sağ şeklinde yatıyor. normal doğum istediğim için endişeleniyorum ne zaman döner ki acaba ?
Doğum sancısıyla bile bebeği dönen çok duydum. Rahat olun. Önemli olan sağlıkla gelmesi gerisine çok takılmayın.kızlar benim bebek haftalardır aynı konumda sırt sol kafa sağ şeklinde yatıyor. normal doğum istediğim için endişeleniyorum ne zaman döner ki acaba ?
canım benim doktorum 28 den beri ters sezeryan diyodu bu hafta 36 hafta 4 günlük oldu kontrole gittim şükür dönmüş normal doğum gözüküyo düzelir inşallah seninkidekızlar benim bebek haftalardır aynı konumda sırt sol kafa sağ şeklinde yatıyor. normal doğum istediğim için endişeleniyorum ne zaman döner ki acaba ?