Bebek kaçıncı haftada döner ? lütfen yardım :(

Kacinci haftadasin. Birgunde de donebilir. Donmesi birseyi ifade etnez. Dondu diye normal dogum olacak anlamina gekmez. Benim 30. Haftama yakin donmustu. Ne sanci ne acilma. Asagiyada inmedi zorunlu sezeryan oldum41+2 de. Normal doguma sartlama kendini. Hayirli dogumlar nasip etsin Allah. Streste yapma. Bebek istedigi gibi geliyor.

Amin . 36. haftadayım. dediğiniz gibi aslında farkındayım. fakat insan düşünmeden edemiyor. hayırlısıyla gelsin de artık razıyım her doğum şekline tabiki..

Amin . 36. haftadayım. dediğiniz gibi aslında farkındayım. fakat insan düşünmeden edemiyor. hayırlısıyla gelsin de artık razıyım her doğum şekline tabiki..
Stres yapma ben o kadar bekledim. Sartlandirma kendini . Ben bisuna stres yaptim illa normal olsun diye. Herseyin hayirlisi. 36 hafta daha var canim bir gunde donuyor zaten. Gec kalmis degil. Allah saglucakla kucagina almayi nasip etsin.

Ben yeni muayene oldum doktorum dediki normal olan 28 haftada dönmesidir ben 30 haftalikken gittim donmustu ama arkadasin dediği gibi son 1 günde dönen de var herşeyin hayırlısı

şimdi ayırt edemiyorum dönüp dönmediğini ama iki gün sonra doktora gideceğim öğrenirim dönmüş mü. son güne kadar beklerim artık dönmediyse hayırlısı olsun.. sağolun kızlar.

kızlar benim bebek haftalardır aynı konumda sırt sol kafa sağ şeklinde yatıyor. normal doğum istediğim için endişeleniyorum ne zaman döner ki acaba ?
Benim de donmedi sezaryen oldum sirf bu sebepten. Normal dogum da baslamisti ama donmedi. Bir arkadasimin da tam dogum sancilari baslayinca dondu ve normal dogum yapti. Biraz sans isi. Bir de gebeligi stessiz gecen calismayan evde dinlenen annlerde genelde bu ters olma durumu yasanmiyor. Istirahatine dikkat et.

kızlar benim bebek haftalardır aynı konumda sırt sol kafa sağ şeklinde yatıyor. normal doğum istediğim için endişeleniyorum ne zaman döner ki acaba ?
Doğum sancısıyla bile bebeği dönen çok duydum. Rahat olun. Önemli olan sağlıkla gelmesi gerisine çok takılmayın.

Öncelikle hangisi ikiniz için hayırlı ise o olur inşallah bende normal normal dıye cok sartladım kendimi ama 32 haftada tam tersi dondu makat geliş sekilde bir daha donmedı normal pozisyona 41.haftada 4 cm acılma varken sezeryan olmak zorunda kaldım ama hiç zorluk cekmedım normal olsa bu kadar olurdu herhalde kolay saglikli ve hayırlı bir dogum dilerim

canım benim doktorum 28 den beri ters sezeryan diyodu bu hafta 36 hafta 4 günlük oldu kontrole gittim şükür dönmüş normal doğum gözüküyo düzelir inşallah seninkide

Dunku kontrole kadar popo ustu pozisyondaydi.
Dun 34+2'de kafa asagi pozisyona gelmis. Sezeryan olacagim icin onemli degil benim icin. Sizinki de doner insallah stres yapmayin.

Benim 32. Haftada dönmüştü. Son haftalarda dönsede kanala inmediğini söylüyolar tabi kişiye göre değişir

Dönmezse kaçıncı haftaya kadar bekliyorlar? Ben 33teyim halen dönmedi. Büyüdükçe de dönmesi zorlaşmaz mı bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…