ilk kızım 7 aylık kontrolünde dönmüştü ikinci gebeliğimde ise 8. aylık kontrolünde döndü ve ben bi ağrı sızı hissetmemiştim... İkinci gebelik olunca farkı anlıyabiliyor insan bebeğin hareketlerini dinleyip tahmin etmeye çalışmıştım yani kasıklarda başının baskısı artıyor ve ayaklarını hissedebiliyorsun karnının üst tarafında... Ama ayrı bi ağrı acı hissetmemiştim... :80:
ben de aynı dertten muzdaribim canım benım bebeğim de 33 haftalık ve hala dönmedidoktor ilk gebelıklerde genelde 29-30. haftada dönmesi beklenır ama tabı değişebilir demişti en son 31. haftada kontrole gıttığımde.
10 gun sonra bi kontrolum daha var o zaman 34 bıtmış olucak bakalım dönecekmı benım tembel oğlum:))yoksa annesine sezeryan yolları gorunuyor!!
ben de aynı dertten muzdaribim canım benım bebeğim de 33 haftalık ve hala dönmedidoktor ilk gebelıklerde genelde 29-30. haftada dönmesi beklenır ama tabı değişebilir demişti en son 31. haftada kontrole gıttığımde.
10 gun sonra bi kontrolum daha var o zaman 34 bıtmış olucak bakalım dönecekmı benım tembel oğlum:))yoksa annesine sezeryan yolları gorunuyor!!
benimde 36. haftamda döndü kızlar merak etmeyin daha döner sizinkilerde bi gün uzun bi yürüyüş yapmıştım akşamında hareketlerinin değiştiğini hissettim farklı yerlerden tepiklemeye başlamıştı sonra doktora gittiğimde de döndüğünü söylemişti ben yaptığım yürüyüşe bağlıyorum dönmesini ayrıca doktorum hiç bi zamanda dönmesi gerekirdi diye bişey demedi son haftalara kadar vakti var demişti yani sizde şimdiden sıkıntı etmeyin kendinize ben son 15. gününde dönen bebek biliyorum :)
36 +1 günlük hamileyim önceden tekmelerini karnımın yan taraflarında hissediodum şimdi yukarda hissiediom bir kaç kişeye sordum dönmüş senin ki dediler ama aşagıda hiç baskı hisseettiorum sadece yürümektte zorlanıom o kadar sizce dönmüşmüdür bugün kontrolüm vardı unuttum sormayıı bi daki randevu 1 hafta sonra :44: