Bebek kaçıncı haftada görünür?

neslihang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
1.941
4
116
42
İstanbul
arkadaşlar şöyle bi problemim var şu an ikinci bebeğime hamileyim sat ım 20 ağustos yani bebişin yaklaşık olarak 8 haftalık olması gerekiyo bugün ilk doktor kontrolüme gittim önce karından muayene etti keseyi gördü sonrasında vajinal muayene etti yine kese var ama bebek görünmüyo haftaya tekrar çağırdı ama haftaya kadar meraktan nolurum bilmem bu arada kan testi yaptırmadım doktorum da istemedi zaten sadece haftaya tekrar çağırdı bu durum normalmi böyle bişey yaşayan varmı merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirimmmm

arkadaşlar şöyle bi problemim var şu an ikinci bebeğime hamileyim sat ım 20 ağustos yani bebişin yaklaşık olarak 8 haftalık olması gerekiyo bugün ilk doktor kontrolüme gittim önce karından muayene etti keseyi gördü sonrasında vajinal muayene etti yine kese var ama bebek görünmüyo haftaya tekrar çağırdı ama haftaya kadar meraktan nolurum bilmem bu arada kan testi yaptırmadım doktorum da istemedi zaten sadece haftaya tekrar çağırdı bu durum normalmi böyle bişey yaşayan varmı merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirimmmm

bende baya paniklemiştim... eğer kese görünüyorsa gebelik kesindir. yolyak diyorlardı galiba yanlış hatırlamıyorsam. bebeğin kesesi.. bebek tam olarak 11. haftadan sonra görünüyor. bende ilk hamile kaldığmda doktor arayışına girmiştim ilk gittiğim doktor ultrosonda baktı BHCG yaptı gebelik kesinleşti.. ben keseyi bebek sanıyordum. sonra başka bir doktoru önerdiler ona gittim bebek falan yok dedi kese bu sadece. ağlaya ağlaya cıktım bebeğime bişey oldu bebeğim yok diye.. meğersem bebek 11. haftadan sonra nokta halinde görünüyormuş

Sanırım bebeğin görünmesi döllenme tarihiyle bağlantılı olabiliyor.Biz 6+5 te karından ultrasonla hem bebeği hemde kalp atışını görmüştük. İnşallah sağlıkla doğar bebeğin.

Back
X