Bebek Beslenmesi Bebek kafasi nasıl düzelir :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

accounter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
688
635
208
Arkadaşlar bebeğim 3.5 aylık sürekli sağ yatiyor.Dr inceledi sol tarafta direniş gösteriyor. Beyin cerrahın a yonlendirdı. Moralim bozuldu çok. Başına böyle bişey gelen var mi :(

Benim bebeğimde öyleydi yatağında yer değiştirdim düzeldi kafasını yatağın öbür tarafına yatır sağa çeviriyorsa dikkat et sola çevir öyle düzelmişti bizimki şimdi yuvarlak kafası üzülme düzelir inş

Çok teşekkür ederim canım ya Dr moralimi çok bozdu dediğin gibi yatırıyor um şu an inşallah düzelir

Arkadaşlar bebeğim 3.5 aylık sürekli sağ yatiyor.Dr inceledi sol tarafta direniş gösteriyor. Beyin cerrahın a yonlendirdı. Moralim bozuldu çok. Başına böyle bişey gelen var mi :KK43:

tatlım Z Zehra23 tecrübeli tabi, bende kardeşimden bildiğim kadarıyla annem genelde yüzüstü yatırıyodu. Almaya doğumlular, DR. öyle söymiş onlar için. Benimde başıma sağlı sollu destek koyarak yatırırmış. Ama dediğim gibi, deneyimlilikten değil, benimki gözlem.

Yan yatirma yastiklari var onlardan kullanin bide arada gun icinde yuzustu yatirin mutlaka.3 cocugum var tecrubeye dayanarak☺☺

Bizinkide surekli sag tarafa alismisti..sola donmuyodu bile ceviriyodum annda saga donuyodu..dr kntrolmz vardi sirtina destek koy dedi gun icinde sol taraftan seslenin sizin sesinize donecektir dedi..ben hep gece sag tarafina yatryodum..yer degisikligi yaptik beni soldan goruyo artk simdi saga sola donuyo sirt ustu yatiyo..aglarsa zorlamayin..zorlayinca yapmiyolar sakinlesince bidaha denemek lazim..yavas yavas alisti bizimki 5 aylik oldu simdi soldan yuz ustu donmeye basladik..yani sabretmek gerek..her gun her ay her yil farkli bilgiler ogrenmesi lazim onlari yavas yavas ogretmek gerek..sizde yer degistirin sirtini destekleyin cok degil ufak bi bez bile koysaniz hafif sola bakacktr..ordan seslenin ilgisini cekecek muzik falan acabilirsiniz..bende cok korkmustum sukur duzeldi..:KK46:

Bebegim 2 aylikken kafasini asla saga çevirmezdi.elimle zorlarsamda kiyamet kopardi.napsak olmamisti.dr hic onemli degil inat ediyo demisti ama ben icim rht etmediginden fizik tedavi uz.goturdum.ultrason cekildi.sag ve sol boyun kas yapisi 3mm farkli cikmisti.evde egzersiz verdi onlari yaptik 15 gün
Allaha bin şükür geçti.simdi 4 aylik saga sola döndürüyor.
Meraklanmayin insallah sizinkide cabucak sagligina kavusur

benim bebegimde 5 aylik oldu hep sag tarafina yatmak istediginden kafasi yamuldu. doktor kontrolunde elle muayene etti.her hangi bir sorun yok aliskanliktan kaynakli bir durum dikkatini sol tarafina verin gelisimi devam ettigi icin duzelir dedi. sonucta annem benim kafami surekli düz yatirdigi icin kafamin arkasi tam yuvarlak degil hafif duzlük var ama sadece sacimi bagladigimda guzel durmuyor onun disinda bi sıkintim yok

Teşekkür ederim arkadaşlar tam biraz düzeldi kızımın kafasi derken orta kulak iltihabı oldu hiç uyumadı 1 hafta zor uyuyor zaten diye ellemedim şu an yine sağ daha şiş oldu.

Ananem banyo yaparken kafasını iki avucu arasına alır yumurta gibi sever.. şekil alır kızım der.. bastırmadan tabi usulca

Back
X