bebek kalbınde kireçleme? böyle bıseyle karsılasan var mı?

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
118
mrhb kızlar32 haftalık hamıleyım dun dr gıttım bebegımın kalbınde kalsıfıkasyon olabılecgını söyledı dogduktan sonra eko cektırmemızı istedı. cıddı bısı varmı dıe sordum hayır dedı kalp atıslarını dınledı hersey normal dedı fakat içimi kemıren bısıler var ? hersey normalse neden böyle bişi dedı ? kardıyologa gıtsem mı sızxce yada su asamada ne yapmalıyım?

çok geçmiş olsun.nedenini bilemiyorum hiç duymamıştım ama ben de çektirmiştim.normal ultrason gibi baya detaylı bakıyo kalbine.çektirmemen için bir sebep mi var?bence çektir için rahat etsin.fetal eko diyolar.o zaman doktora sormuştum niye rutin olarak her gebeye önerilmiyo diyo.o da bu işin uzmanı çok fazla doktor olmadığı için demişti.

iyi dileklerimi iletmeyi unutmuşum.inşallah önemli bi problemi yoktur sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.

benim de 5 ayda yapılan detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde kireçlenme görülmüştü. Dr o zaman endişelenek bişey olmadığını, doğumdan sonra genelde 6. ay civarlarında kendiliğinden kaybolduğunu söylemişti. 2 gün önce kontrole gittiğimde (30 haftamdayım) dra sordum ultrasonda gözükmüyor şu an dedi :) o nedenle içini ferah tut geçmiş olsun

canım moralini bozma doktorun önemli bişey değil demişse mutlaka bir bildiği vardır.çok geçmiş olsun

allah senden razı olsun cnm içimi rahatlattın allahta senın ıcını ferah tutsun..

allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah..

Durumun nedir canım.Banada aynı şey söylendi 2 noktada parlama(kireçlenme) varmış.Düzelirmi acaba?

için rahatlıcaksa bence kardiyolağa, bu işin uzmanınada git...

ama arkadaşların dediği gibi önemli bişey olsa doktor bu kadar rahat olmazdı...

için rahatlıcaksa bence kardiyolağa, bu işin uzmanınada git...

ama arkadaşların dediği gibi önemli bişey olsa doktor bu kadar rahat olmazdı...

İçimi rahat tutmam lazım sanırım saol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…