Bebek Kalp atışı için ne zaman gitmeli

Baykus44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2025
4
3
1
27
İlk gittiğimde doktor kese görmedi beta hcg pozitif çıktı. Son gittiğimde kesesi 4 hafta 5 günlük gibi gözüküyor dedi. Kalp atışı için ne zaman geleceğimi sormayı unuttum şu an 6 haftalık kalp atışını ne zaman garanti duyabilirim?

6+2 6+3 gibi duyanlar da var 7+ larda da

Benimde testlerim pozitif çıktı 1 hafta geçmiş durumda daha kan vermedim cuma kan vericem 17 sindede kadın doğuma randevü aldım bende merak ediyorum açıkçası

Benimde testlerim pozitif çıktı 1 hafta geçmiş durumda daha kan vermedim cuma kan vericem 17 sindede kadın doğuma randevü aldım bende merak ediyorum açıkçası
Yaa heyecanlı bekleyişler siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben pozitif çıkınca duramadım ertesi gün gittim doktora ama o gün kese göremedi

Yaa heyecanlı bekleyişler siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben pozitif çıkınca duramadım ertesi gün gittim doktora ama o gün kese göremedi
İnşallah canım bekleyen herkes için olsun bu dua benimde geç gitme sebebim o gittiğimde gözüksün her şey diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…