Bebek kalp atışı

Demo3030

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
1
5
1
48
Merhabalar.. Ben tüp bebek için bir merkeze gittim bazı tahliller sonucunda bazı iğne ve vitamin hapları verdi Dr bir müddet kullandıktan sonra tekrar tahliller yapıldı ve çağrıldı... 23 temmuzda gittik 24 temmuzda işlemler yapıldı 5.gün embriyo su transfer yapıldı ve şükürler olsun tuttu beta hcg ler normal seyrinde katlanarak gitti fakat 5.buçuk yada 6.haftada bebek kalp atışları için gittik ultrasonda boş gebelik dediler tabi bizler panik ve moraller yerlerde... Neyse biz Dr dinlemedik ve beklemeye karar verdik 9. Hafta içinde gittik baktırdık maşallah bebekler görüldü kalp atışları iyi... Şükürler olsun rabbime.. İkiz gebeliklerde 9.haftada görünüyor bilginiz olsun hatta belki daha fazla olabilir.. Riske girmeyin bekleyin yani.. Rabbim herkesi bu anlamda sevindirsin kucağına bebişleri versin.. Lütfen moralleri bozmayın ve rabbimden ümidinizi kesmeyin.. Soruları olan yazsın merak ettiklerini elimden gelince cvp yazayım

Bizimki de tüp bebek ikinci kesemiz bayaca bir ortada gorunmemişti. ikinci kese 5.hafta içinde kendini gösterdi ama iki kesenin de içi doluydu fakat kalp atışını göremedi doktor. 6.haftasinin içinde tekrar bakacak. Kalpleri atsin diye ne yapmam gerekiyor elimden gelen bir şey olsa keşke diye dertleniyorum. Tüm odak noktam bu oldu. Sabah akşam bu konularla ilgili bir şeyler okuyorum, artık işten güçten iyice koptum.

Hayırlı olsun canım rabbim emekleri karşılıksız bırakmasın 🤲🏻

Bizimki de tüp bebek ikinci kesemiz bayaca bir ortada gorunmemişti. ikinci kese 5.hafta içinde kendini gösterdi ama iki kesenin de içi doluydu fakat kalp atışını göremedi doktor. 6.haftasinin içinde tekrar bakacak. Kalpleri atsin diye ne yapmam gerekiyor elimden gelen bir şey olsa keşke diye dertleniyorum. Tüm odak noktam bu oldu. Sabah akşam bu konularla ilgili bir şeyler okuyorum, artık işten güçten iyice koptum.
Canım kalp atışını duyman için çok erken 7.-8. Haftada duyulur yani

Tüp bebekle mi ilgilidir bilmiyorum ama bizim ki spontane çoğul gebelikti. 5.haftada bir kese görmüştük, hoş ikinciyi aramıyorduk zaten de. 6. haftada kalp atışını duymaya gittiğimde iki ayrı kesede iki ayrı kalp atışı vardı. İnşallah sağlıkla sıhhatle alın bebeklerinizi kucaklarınıza. 😊

Back
X