bebek kalp atışı

elfda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
6
0
86
Bursa
lütfen benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız? çok zor durumdayım 8+1 günlük hamileyim ama bebeğimin kalp atışını duyamıyoruz,doktor almak istiyor ama çok korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum

sağlık ocağına gitti isen çok sık karşılaşılan bi durum bu...istersen bir başka doktora git canım...bence hiç aksatma...kötüde düşünme belki yoruldu isen ondanda olabilir...haberdar et merakta bizleri..iiiinnnşşşaaalllaaahhh bebişimiz iiidir..

canım sakın başka bikaç doktora gitmeden böyle önemli kararlar vermeyin. mutlaka başka bir doktora gözük. eğer geç gebelik gibi bir durum varsa belkide şu an 8. haftanda değilde 6. haftanda bile olabilirsin bunun için kalp atışları duyulmuyo olabilir. yani yumurtlama zamanında değilde daha sonra hamile kalmışsan son adet tarihinle paralel gitmiyordur hamileliğin. benim ki de geç gebelik. son adet tarihime göre 25. haftamda olmam lazımken şu an 23. haftamdayım. umarım herşey yolundadır. hemen kötü düşünme bizleri haberdar et canım ..

lütfen benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız? çok zor durumdayım 8+1 günlük hamileyim ama bebeğimin kalp atışını duyamıyoruz,doktor almak istiyor ama çok korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum

canım bende aynı durumdayım seninle hakkımızda hayırlısı olsun ben 7 hafta3 günlük hamileyim benim keseden başka bişey gözükmüyo sen bebişini gördünmü

canım bende aynı durumdayım seninle hakkımızda hayırlısı olsun ben 7 hafta3 günlük hamileyim benim keseden başka bişey gözükmüyo sen bebişini gördünmü
arkadaşım sana da çok büyük geçmiş olsun . ama mutlaka başka bir doktora görün sende de geç gebelik olma ihtimali olabilir. doktorunla bunu mutlaka paylaş. umarım herşey yolundadır. iyi haberlerinizi alırız inşallah..

evet keseyi ve bebeği gördüm,ama kalp atışı yok yarın başka bir doktora daha gidicem ama hiç umudum yok bilmiyorum ve çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın..

canım sakın başka bikaç doktora gitmeden böyle önemli kararlar vermeyin. mutlaka başka bir doktora gözük. eğer geç gebelik gibi bir durum varsa belkide şu an 8. haftanda değilde 6. haftanda bile olabilirsin bunun için kalp atışları duyulmuyo olabilir. yani yumurtlama zamanında değilde daha sonra hamile kalmışsan son adet tarihinle paralel gitmiyordur hamileliğin. benim ki de geç gebelik. son adet tarihime göre 25. haftamda olmam lazımken şu an 23. haftamdayım. umarım herşey yolundadır. hemen kötü düşünme bizleri haberdar et canım ..

Yarın başka bir doktora daha gidicem hiç umudum yok ama bakalım ne diyecek ama benim doktoruma göre alınması gerekiyor:(((

oğluşumun kalp atışlarını 9.haftada gördü doktor,büyük bir ihtimalle geç döllenme olmuştur...

arkadasim insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin sadece 1-2 dr a bagli kalma tam hatirlamiyorum ama burda okumustum sanirim bi arkadas aldirmamis daha sonra kalp atislarini duymus.acele karar verme Allahim sizinle olsun insallah!!!

malesef değişen birşey yok bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor,bebeğimi alacaklar:((( Napalım kısmet değilmiş hepinize teşekkür ederim paylaşımlarınız için...

malesef değişen birşey yok bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor,bebeğimi alacaklar:((( Napalım kısmet değilmiş hepinize teşekkür ederim paylaşımlarınız için...

canım ya valla çok üzüldüm. ama hakkında hayırlısı. ama yine de gittiğin doktorların uzmanlığını bilemiyorum. acaba prof falan gitsen ne bileyim. ya da karar sizin tabi allah hayırlısı neyse onu verir. hiç endişelenme bir müddet sonra yine olur inşallah canım çok büyük geçmiş olsun..

elfdacim insallah hakkinda hayirlisi neyse o olur.ne denir ki bilemedim.ben arkadasimla beraber ayni zamanda hamile kalmisim.aramizda 1-2 gun vardi. 6-7 haftalikti sanirim kaybetti.bebegini.ardindan hemen yine hamile kaldi simdi ben 7 o da 4 aylik hamile.herseyde vardir bi hayir.Allah isteyen herkese nasip etsin hamilelere de kucagina almayi nasip etsin.en kisa zamanda sana tekrar nasip etsin insallah!!

Back
X