• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kanala girer mi

betull2525

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
6
0
1
25
Merabalar bebeğin kanala girdiğini nasıl anlatız karnım aşağı inmemiş diyorlar ama herkesin karnı iner mi yada daha ne kadarım vardır 40+2 normal doğum

Riskli zamanlar. Son anda da girebilir derler. Ben de bekliyodum. Yan sokmaya çalışıyodu kafayı bir süredir. Uğraşmak istemedik sezaryen oldum. 39+4

Merabalar bebeğin kanala girdiğini nasıl anlatız karnım aşağı inmemiş diyorlar ama herkesin karnı iner mi yada daha ne kadarım vardır 40+2 normal doğum
Bebegim kanala 29 hafta civarlarında girmişti. Karnım o zaman inmedi son zamanlarda indiğini hissettim. Herkesin karnı bir degil iniyosa siz hissetmissinizdir.
40+2 olmussunuz muayene olmadınız mı aciklik var mi diye?

Bebegim kanala 29 hafta civarlarında girmişti. Karnım o zaman inmedi son zamanlarda indiğini hissettim. Herkesin karnı bir degil iniyosa siz hissetmissinizdir.
40+2 olmussunuz muayene olmadınız mı aciklik var mi diye?
5 gün önce gittim bayramdan sonra tekrar gel dedi sadece nat ile baktı sancı vs birsey çıkmadı

42ye kadar bekletiliyor gelmezse suni sanci verirler. Ama cati muayenesi yapmaları lazimdi diye biliyorum. Acilma var mi yok mu gorurlerdbursa şehir hastanesine gidiyorum genelde oralarda çayı muayenesi olmuyor diye biliyorum bir önceki paylaştığım konuya da bakıp yorum yaparsanız sevinirim

38 de acıklık var mı diye bakmıştı doktor o sıra sordum bebeğin kafası doğum kanalında mı diye evet ama acıklıpın yok henüz demişti doktorun muayene ile anlar benim karnım da asagı inmedi bu arada ama bebek dogun kanalında

Back
X