- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Kızlar kanala yerlesince doğum yakın mı yoksa yerleşmesi önemli değil önemli olan açılma mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide kanala girdi canim 39 haftadayim sanci manci hic bi belirtim yok persembe günü 10 günde dolacak olmazsa öbür hafta yatis vercek bilmiyorum beklemedeyim sinirlerim bozuldu artik bi an önce kurtulmak istiyorumKızlar kanala yerlesince doğum yakın mı yoksa yerleşmesi önemli değil önemli olan açılma mı
3 haftadır heran beklemek çok zor tabi. Eşin de bunalmıştır onu da anlamak lazım. Üzülme boşver. Doğum sonrası herşey yoluna girer :)3 haftadir heran olabilir diyo doktorum beklemekten yoruldum birde esimin ilgisizligi iyce yiprandim yoruldum bi an önce doğsun istoyorum
Benim 33. Haftamda indi kanala. 37+6 dayım hala bekliyorum![]()
heheh sizin beybitolar ışığu görmüş gelmiş ... bekleyin anam bekleyin ...
beni bilionuz diger konudan daha 23 haftacık var.
oyy ben kendimi nerelere vuram...
ben bu göbegi alıp nerelere gidemm....![]()
Senin son haftalarını çok merak ediyorum canım şimdiden sıkıldın çünkü
![]()
Şimdi kaçıncı haftadaydın kuzum 17 miydi?? Göbüşü çok dert ediyodum ben de başta ama alışıyo insan zamanlavallahi ben de merak ediyorum. heralde en fazla 35 te elimde olsa tutup çıkarırım
daha bu aksam esıme sakın benden 2. cocuk ısteme dıye soylenıyordum. 1 tane oldu bitti de 2. derdine düştüm.. öyyle sıkıldım malesef
bebegi de hissedemiyorum , action yok hareket yok.. varsa yoksa şişen göbek..
göbegim bu aya kadar bu kadar yoktu , hatta son 2 haftaya kadar bir fırladı bi anda... benden önce giriyor her yere simdiden![]()
Benim 33 de inmişti , 38 de mi doğururum acaba31.haftada kanala indi 36 da doğum yaptım.
sanci hafif varmis persembe gittim doktoruma 40+2 oldum ama ses yok bende persembeye kadar olmazsa sunni sanci vercekler
Şimdi kaçıncı haftadaydın kuzum 17 miydi?? Göbüşü çok dert ediyodum ben de başta ama alışıyo insan zamanlahatta geçen gün dedim ki ben göbeğe alıştım yokluğunu hissederim galiba
![]()