İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Hepimiz alırız inşallah.
Aynı çelişkiyi bende yaşadım, daha almadık ama büyüyebilen düşünüyorum. İlk 6 ay kullanmak için de yatak odasına sepet almayı düşünüyorum.
Fiyat bilgisini bekliyoruz arkadaşlar
park yatakları açıkçası bende pek sevmiyorum.tercih edenlere saygım var tabi.büyüyebilen karyola almaktan vazgeçtim.normal karyola aldım oldukça da büyük.dolabıda 2 kapılı aldım.mobilya alacak arkadaşlara mobilyanın kaliteli olması konusunda çok dikkatli olmasını öneririm.Özellikle kurşunsuz boya ile boyanmış omlası gerekiyor.bende ilk önce beğendiğim modeli marangoza yaptırmayı düşündüm çok uygun fiyata yapıyordu ancak kullanacağı boyayı bilmiyoum güvenemedim.Meltem Mobilya dan aldım.aşağıda linkini veriyorum.Fabrikada üretim görüntüleri var.İzlemenizi tavsiye ederim.birde aldığım takımın resmi.oda ufak olduğu için dolabın 2 kapılı kısmnı ve sadece karyolayı aldım ama çok şık ve kullanışlı tavsiye ederim.yatağı dahil 1500 tl ye aldım.biraz pahalı ama buna değer diye düşündüm.
Meltem Modler | Videolar
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens (krem)
aynı şekilde düşünüyorum kesinlikle bebeğim farketmesede ben sıkılacağım bi kaç yıl sonra bebeğim farkedebilecek seviyeye geldiğinde onun zevkine göre bir oda hazırlamak taraftarıyım....Ben de biraz araştırdım, düşündüm ve şu sonuca vardım: Büyüyen yatakların büyümüş halini kullanana kadar belki eskiyecek, sallama mekanizması varsa o kırılacak, çizilecek, belki aldığımızdan sıkılacağız hem biz hem çocuk, belki o zamana daha güzel modeller çıkacak onu isteyecek. Ben 4 yıllık koltuklarımdan bile sıkılmaya başladım yavaştan.. Büyüyen karyola fiyatları 1200-1400 arası idi sorduğumda. Ben büyümeyeninden aldım, yanında da mobilyacıda gördüğümün aynından şifoniyer yaptırdım; karyola 550+şifoniyer 140 TL tuttu. Ebatları standart bebek karyolasından biraz daha büyük:80x140, epey gider diye düşünüyorum ama ergenliğe kadar aynı yatağı kullansın gibi bir isteğim yok, ilerde yenisini alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?