Doğuma Hazırlık bebek karyolası seçimi ve öneriler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

guldann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
8
0
36
İstanbul
Merhabaaa,
27 haftalık gebeyim.kızıma oda hazırlyacağım ama karyola konusunda kararsızım. büyüyebilen mi normal karyola mı bir de uygun fiyata satan yerler ahkkında önerilerinizi bekliyoruuum.tşk..:61:

İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Hepimiz alırız inşallah.

Aynı çelişkiyi bende yaşadım, daha almadık ama büyüyebilen düşünüyorum. İlk 6 ay kullanmak için de yatak odasına sepet almayı düşünüyorum.

Fiyat bilgisini bekliyoruz arkadaşlar

Bende 6 aylık hamileyim ve mobilya beşik istemiyorum park yatak düşünüyorum daha kullanışlı evim büyük ama kombili her yer aynı oranda ısınmıyor bir de kiracıyım o yüzden park yatak ve yanında 2 yada 3 kapaklı dolap alayım diye düşünüyorum arkadaşlardan araştırdım kullananlar park yataktan memnun ve mobilya takımı alanlar genelde pişman... çünkü çocuk şuan farkında değil.Farkında olduğu zamanda küçük gelicek en iyisi bir müddet daha sonra mobilya almak diye düşünüyorum

Sepet beşiklerde pek kullanışlı değil 2 yada 3 aylık olana dek kullanılabiliyor sonrasında tamamen kalabalık... onun yerine daha kullanışlı eşyalara para veririm diyorum

Son düzenleme:
Ben de biraz araştırdım, düşündüm ve şu sonuca vardım: Büyüyen yatakların büyümüş halini kullanana kadar belki eskiyecek, sallama mekanizması varsa o kırılacak, çizilecek, belki aldığımızdan sıkılacağız hem biz hem çocuk, belki o zamana daha güzel modeller çıkacak onu isteyecek. Ben 4 yıllık koltuklarımdan bile sıkılmaya başladım yavaştan.. Büyüyen karyola fiyatları 1200-1400 arası idi sorduğumda. Ben büyümeyeninden aldım, yanında da mobilyacıda gördüğümün aynından şifoniyer yaptırdım; karyola 550+şifoniyer 140 TL tuttu. Ebatları standart bebek karyolasından biraz daha büyük:80x140, epey gider diye düşünüyorum ama ergenliğe kadar aynı yatağı kullansın gibi bir isteğim yok, ilerde yenisini alırım.

merhaba bende park yatak almayı düşünüyorum çok kullanışlı fiyatıda uygun benimde evim üçük olduğu için takım almıycam.park yatakların çantası var rahat 3 yaşına kadar kullanılıyomuş işin bitincede çantasına koyar kaldırırsın yda ihitiyacı olan birine verilir diye düşünüyorum birde her odaya götürebilirsin mobilya olunca sabit kalıcak..hoşçakalın

ben oda takımı aldım ayrıca ilk aylar yanimda yatması için sepet beşik denilenlerden
nasıl olsa bir doap gerekiyor eşyaları için e yatakta alınacak hiç olmazsa toplama gibi olmasın dedim
park yataklarıda hiç sevmiyorum zaten çocuk poşetin için yatıyor sanki
tabii bu benm fikrim
herkes ihtiyaçlarına göre bir karar verecekti mutlaka

park yatakları açıkçası bende pek sevmiyorum.tercih edenlere saygım var tabi.büyüyebilen karyola almaktan vazgeçtim.normal karyola aldım oldukça da büyük.dolabıda 2 kapılı aldım.mobilya alacak arkadaşlara mobilyanın kaliteli olması konusunda çok dikkatli olmasını öneririm.Özellikle kurşunsuz boya ile boyanmış omlası gerekiyor.bende ilk önce beğendiğim modeli marangoza yaptırmayı düşündüm çok uygun fiyata yapıyordu ancak kullanacağı boyayı bilmiyoum güvenemedim.Meltem Mobilya dan aldım.aşağıda linkini veriyorum.Fabrikada üretim görüntüleri var.İzlemenizi tavsiye ederim.birde aldığım takımın resmi.oda ufak olduğu için dolabın 2 kapılı kısmnı ve sadece karyolayı aldım ama çok şık ve kullanışlı tavsiye ederim.yatağı dahil 1500 tl ye aldım.biraz pahalı ama buna değer diye düşündüm.
Meltem Modler | Videolar
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens (krem)

İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Hepimiz alırız inşallah.

Aynı çelişkiyi bende yaşadım, daha almadık ama büyüyebilen düşünüyorum. İlk 6 ay kullanmak için de yatak odasına sepet almayı düşünüyorum.

Fiyat bilgisini bekliyoruz arkadaşlar

sağol canım,
hepimiz alırız hayırlısı ile inşallah kucağımıza :)

ilk kızımda büyüyen sallanan yatak almıştım. sallama mekanizmasını 1 yaşında kilitliyorsunuz. baş ucunda komidini var. bir de büyük bir dolap aldım ortası çekmeceli orta üstü raflı iki yanı normal dolap sonrada kullanır diye iyiki öyle almışım ikincim geliyor ama yatak için bir şey diyemem şimdi ikinciyi aynı odaya koysam mı yoksa beşik mi alsam derdindeyim

park yatakları açıkçası bende pek sevmiyorum.tercih edenlere saygım var tabi.büyüyebilen karyola almaktan vazgeçtim.normal karyola aldım oldukça da büyük.dolabıda 2 kapılı aldım.mobilya alacak arkadaşlara mobilyanın kaliteli olması konusunda çok dikkatli olmasını öneririm.Özellikle kurşunsuz boya ile boyanmış omlası gerekiyor.bende ilk önce beğendiğim modeli marangoza yaptırmayı düşündüm çok uygun fiyata yapıyordu ancak kullanacağı boyayı bilmiyoum güvenemedim.Meltem Mobilya dan aldım.aşağıda linkini veriyorum.Fabrikada üretim görüntüleri var.İzlemenizi tavsiye ederim.birde aldığım takımın resmi.oda ufak olduğu için dolabın 2 kapılı kısmnı ve sadece karyolayı aldım ama çok şık ve kullanışlı tavsiye ederim.yatağı dahil 1500 tl ye aldım.biraz pahalı ama buna değer diye düşündüm.
Meltem Modler | Videolar
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens (krem)

cok güzel canim cok begendim güle güle büyüt bebegini :emir_bebek: :emir_bebek:

kızlar bizde pazartesi sipariş verdik bu p.tesi yada salı elimizde olucak. belis mobilyanın yıldız takımını aldık iki kapılı dolap ve büyüyen karyola biz 900 tl ye aldık belis kurşunsuz boya kullanıyor.. hayırlısıyla kucağımıza alalımda kısmetse..

büyüyen beşık cok kullanıslı ewet dıgerlerıne nazar bıraz pahalı fakat 15-16 yasına kadar kullanılabılıyor bence bıraz fazla verıp buyuyen almak lazım:D bende büyüyen aldım kızıma diger konudada yazdım hakan bebe dıye bıryer var yenı bosna spotcular carsısı yanında odanızın olculerıne gore 3boyutlu cızım falan yapıyorlar bu bence cok guzel bı hızmet. bebekodamiz.com diyede bı sıtelerı var belkı fıkır olur ;)

Ben de biraz araştırdım, düşündüm ve şu sonuca vardım: Büyüyen yatakların büyümüş halini kullanana kadar belki eskiyecek, sallama mekanizması varsa o kırılacak, çizilecek, belki aldığımızdan sıkılacağız hem biz hem çocuk, belki o zamana daha güzel modeller çıkacak onu isteyecek. Ben 4 yıllık koltuklarımdan bile sıkılmaya başladım yavaştan.. Büyüyen karyola fiyatları 1200-1400 arası idi sorduğumda. Ben büyümeyeninden aldım, yanında da mobilyacıda gördüğümün aynından şifoniyer yaptırdım; karyola 550+şifoniyer 140 TL tuttu. Ebatları standart bebek karyolasından biraz daha büyük:80x140, epey gider diye düşünüyorum ama ergenliğe kadar aynı yatağı kullansın gibi bir isteğim yok, ilerde yenisini alırım.
aynı şekilde düşünüyorum kesinlikle bebeğim farketmesede ben sıkılacağım bi kaç yıl sonra bebeğim farkedebilecek seviyeye geldiğinde onun zevkine göre bir oda hazırlamak taraftarıyım....:49:

bu ıkeanın beşikleri sanırım sallanmıyo benim bi tanıdığım aldı hiç memnun değil :41:bende başta bu beşiği düşünüyodum o yüzden vazgeçtim :31:

Back
X