Bebek kaybı kürtaj

Cokcokca

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
269
50
318
6+5 ,6 haftadq bebeğimin kalbi durdu zor bir hamilelikti kanama vardı 3 .cocugum olacaktı aöa sanki ilkmiş gibi acısı oturdu boğuluyorum insanların abul sabuk tesellileri daha cok yaralıyor 2 tane daha cocugum var allah saglık versın onlara ama ben 3 yude kabullenmıstım süprizdi eve yenı neşe olur diye düşünmüştüm neyse buda gececel ama kürtaj sonrası kendımı vuxut olarak da ıyı hıssetmıyorum karnım kasılıyoe bugun 4 gunu e gundur dogum sancısı gıbı ara ara gırıyoe rahım toparlanıyor aanırım ne zaman bedenen ruhen ıyı olabılırım bu mübarek günde benı de dualarınıza katmayı unutmayın boguluyorum sanki

6+5 ,6 haftadq bebeğimin kalbi durdu zor bir hamilelikti kanama vardı 3 .cocugum olacaktı aöa sanki ilkmiş gibi acısı oturdu boğuluyorum insanların abul sabuk tesellileri daha cok yaralıyor 2 tane daha cocugum var allah saglık versın onlara ama ben 3 yude kabullenmıstım süprizdi eve yenı neşe olur diye düşünmüştüm neyse buda gececel ama kürtaj sonrası kendımı vuxut olarak da ıyı hıssetmıyorum karnım kasılıyoe bugun 4 gunu e gundur dogum sancısı gıbı ara ara gırıyoe rahım toparlanıyor aanırım ne zaman bedenen ruhen ıyı olabılırım bu mübarek günde benı de dualarınıza katmayı unutmayın boguluyorum sanki
İnşAllah bi tane daha sağlıklı bebeğiniz olur belki çevrenizdekiler gibi konuştuğumu düşüneceksiniz ama gerçekten sizin en azından 2 tane bebeğiniz daha var bak sen 6 haftalık kürtaj olmuşum ben 21+2 de bebeğimi kaybettim ve benim başka çocuğumda yok bence yanınızda olan çocuklarına odaklanın herşey Allahtan geliyo yapıcak hiç bişey yok emin ol seni anlıyorum ama bizim cennette daima çocuk sevgisi tatıracak meleklerimiz var çocuklarınız için güçlü olun eminim başaracaksınız

Aynı seyleri yaşıyoruz benimde 6+5 kalbi durdu kürtaj oldum. Senin yine iki evladın varmış benimki ilkti. Bedenen ve ruhen iyi olmak zor ama alışıyor insan. Dua etmekten başka çare yok

Çok geçmiş olsun, Allah yardimciniz olsun, ben de tam 40 yasına girfigim gun dogum gunumde mucize gibi hediye gibi öğrendim gebeliğimi fakat geçen hafta 9.hafta da düşük sonucu kaybettim. Bir evlâdım var , uzunca zamandır olmuyordu, polip var denildi, alındı ve 3 ay sonra gebe kaldim. Hâlâ inanamiyorum, benimle sanıyorum, bir an unutuyorum gittiğini..Bu arada evet bende de kasılmalar, sancilar devam ediyor, en çok ta kanama Cok fazla oldu ..Yaşımda ilerliyor, ikinci çocuk hayâl mi olacak artik, ne denilse boş, Rabbim bilir en güzelini, Allah'ım herkesin gönlüne gore versin, insallah istediğiniz dilediginiz gibi olur herşey.

Back
X