I irezme Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2021 90 26 38 29 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi irezme #1 Kızlar merhabaaa. Daha çok yeni anne adayıyım. 5+2 haftalık hamileyim. Bebeğinizin kalp atışını hangi hafta duydunuz ve bebeği ilk hangi haftada gördünüz??
Kızlar merhabaaa. Daha çok yeni anne adayıyım. 5+2 haftalık hamileyim. Bebeğinizin kalp atışını hangi hafta duydunuz ve bebeği ilk hangi haftada gördünüz??
KIzannes0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2021 54 26 3 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi irezme #2 6. Haftada hafif kalp atisini duyduk ve keseyi gördük canım
I irezme Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2021 90 26 38 29 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi irezme #3 KIzannes0 .!.: 6. Haftada hafif kalp atisini duyduk ve keseyi gördük canım Genişletmek için tıkla... Maşallah. ne zaman bebeği ultrasonda ya da vajinal ultrasonda gördünüz canım sanırım ilk önce kalp atışı duyuluyor
KIzannes0 .!.: 6. Haftada hafif kalp atisini duyduk ve keseyi gördük canım Genişletmek için tıkla... Maşallah. ne zaman bebeği ultrasonda ya da vajinal ultrasonda gördünüz canım sanırım ilk önce kalp atışı duyuluyor
KIzannes0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2021 54 26 3 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi irezme #4 irezme .!.: Maşallah. ne zaman bebeği ultrasonda ya da vajinal ultrasonda gördünüz canım sanırım ilk önce kalp atışı duyuluyor Genişletmek için tıkla... İlk kese gözüküyor canım ama ben 6. Haftanin sonlarina doğru gittiğim için kalp atisini da çok az duyduk.
irezme .!.: Maşallah. ne zaman bebeği ultrasonda ya da vajinal ultrasonda gördünüz canım sanırım ilk önce kalp atışı duyuluyor Genişletmek için tıkla... İlk kese gözüküyor canım ama ben 6. Haftanin sonlarina doğru gittiğim için kalp atisini da çok az duyduk.
I irezme Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2021 90 26 38 29 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi irezme #5 KIzannes0 .!.: İlk kese gözüküyor canım ama ben 6. Haftanin sonlarina doğru gittiğim için kalp atisini da çok az duyduk. Genişletmek için tıkla... Anladım canım teşekkür ederim. Bende bir hafta sonra gidicem bana da duymak görmek nasip olur inşallah
KIzannes0 .!.: İlk kese gözüküyor canım ama ben 6. Haftanin sonlarina doğru gittiğim için kalp atisini da çok az duyduk. Genişletmek için tıkla... Anladım canım teşekkür ederim. Bende bir hafta sonra gidicem bana da duymak görmek nasip olur inşallah
KIzannes0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2021 54 26 3 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi irezme #6 irezme .!.: Anladım canım teşekkür ederim. Bende bir hafta sonra gidicem bana da duymak görmek nasip olur inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah
irezme .!.: Anladım canım teşekkür ederim. Bende bir hafta sonra gidicem bana da duymak görmek nasip olur inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah