Bebek kilo ve hareketlerde aglama :'(

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
37 haftada olmama ragmen bebek 2500 kg ve Bu hafta hareketlerinden belirgin sekilde azalmalar oldu. Bugun Dr a gittim nst kalp atislari normal dedi. Kilosunada oyle... ama nedense icime sinmiyor. Yemek sonrasi oynayip hickirirdi. Simdi cok Az :(

Canım galiba bu haftalarda hareket azalması normal . Aynı haftalardayız bi arkadaş yine yazmış burda bebeğimin hareketleri az Dr normal dedi diye. Kilosuna gelince ölçümlere güvenme Doğumda çok farklı sonuçlar çıkıyor

Kilo almadi ki alani azalsin :s
Kilo alıp almadığından emin olma burda kaç kişiden duydum bebeğime şu kadar dddi daha fazla doğdu diye. Benim büyük kız 3,5 kilo gözüküyordu 2820 doğdu . Ultrason verilerine güvenmiyorum. 35+5 te bana 2900 üçe yakın hatta üç bile diyebiliriz dddi. Ama hiç sanmıyorum inanmıyorum en fazla 2700 falandır .

Kilo alıp almadığından emin olma burda kaç kişiden duydum bebeğime şu kadar dddi daha fazla doğdu diye. Benim büyük kız 3,5 kilo gözüküyordu 2820 doğdu . Ultrason verilerine güvenmiyorum. 35+5 te bana 2900 üçe yakın hatta üç bile diyebiliriz dddi. Ama hiç sanmıyorum inanmıyorum en fazla 2700 falandır .[/QUOTE

Insallah benimkide daha fazladir,eksik degildir umarim.

37 haftada olmama ragmen bebek 2500 kg ve Bu hafta hareketlerinden belirgin sekilde azalmalar oldu. Bugun Dr a gittim nst kalp atislari normal dedi. Kilosunada oyle... ama nedense icime sinmiyor. Yemek sonrasi oynayip hickirirdi. Simdi cok Az :KK43:
Canım benm dr kilo boy hiç söylemiyor bile:) bilmiyorum sadce sağlıklı ve herşey yolunda onu biliyorum. Ayrıca kalp atışları tamamsa sıkıntı yoktur inş. Canını sıkma şimdiden. Daha sonraları dertlencek birsürü şeyimiz olcal zaten

Küçük ölçümler de fazla çıkıyor sen moralini bozma. Ayrıca 2500 gr üstünde olsun yeter küçük bebekler doğunca hızlı kilo alıyorlar

Back
X