Bebek kilosu gramı doktordan doktora farrk edenn

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar 17+6 yım dün doktorda 215 gr dedi geçen 10 Kasım da kanamam olmuştu Bitti gitti Hamdolsun 15 inde koşarak doktora gitiiğimde perinatologdu Bebek gayet iyi 210 gr demişti
Bu hafta kendi doktoruma 21 Kasımda gittim bebek 215 gr diyor söledim hemşirelerine dediler ki doktordan doktora fark çıkabilir hatta aynıı doktorda böyle aynıı ölçebilir benim doktor hep küçük ölçüyor zaten ama başka doktor dahaa büyük ölçüyor kafam karıştı daha öncede farketmiştim varmı bu şekilde olann
İsteyen herkes sağlıkla yavrusuna kavuşsun Aminnn

Evet doktordan doktora ölçümler farkediyor. Boyu haftası kilosu mesela karın çevresini ölçerken biraz geriden ölçünce kilo az çıkıyor yada boyu ölçerken biraz uzun ölçünce uzun çıkıyor. Bebeğin o anki duruş pozisyonu ve doktorun hangi iki noktayı işaretlediğiyle alakalı farklılıklar oluyor. Ortalama 215-230 gram civarı düşün. Gelişimini Farklı doktorlara giderek anlayamazsın ama aynı doktorda aylık kontrolde kiloyu az da ölçüyor olsa aylık takibini daha iyi yapabilirsin tek doktorun ölçümüyle

Anladımm arkadaşım teşekkür ederim rahatladım yahuu iki farklı doktora 12. Haftadan itibaren gittim birinin sölediğini kendi doktoruma gidince bakıyorum o bi hafta önceki günüü yada kiloyu söylüyor ikidir böyle oldu haftasında ve bu gidişimdede gramında ama kendi doktorum bir problem görse söylermiş hemşireleri öle diyor normal diyorlar ALLAH ın izniyle doktorların da tarzları farklı yanii hepsi bi noktada Usg konusunda birleşmio demekki Teşekkür ederim Artık ALLAH a emanet bebişler Ben Detaylıya girene kadar bakalım dayanayımda arkadaşım ALLAH ın izniyle isteyen herkes sende bende sağlıkla kavuşalım bebişlere Çok Aminnn

Amin cümlemiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah
Bende başta 3 Farklı doktora gitmiştim ilk dönemler. Biri 5+4 dedi diğer doktora gittiğimde önceki doktorun devam edince 8+6 olmalıydı ama o doktor 8+3 çıkardı başka bi doktor daha Farklı çıkardı geç döllenmeydi oyüzden durum karışıktı artık 12.haftada gittiğim doktorun dediğine göre hareket ediyorum daimi doktorum da o oldu. Gelişimi de onun dediğine göre takip ediyorum. Her doktor her usg Farklı ölçüm çıkarıyor hiç takma kafana

Aminnn İNŞALLAH Anladım canımm aynenn öylee normalde bende kendi doktoruma gidiyorum artık öylee yapıcamm ama değişik yanii Usg lerin modelleri de farklı oluyor sanırım ölçümleri düzgün yapsa Hepsi dahaa iyi olucak bence sağlıkla gelsinlerde önemli olann o arkadaşımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…