• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek kilosu

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

fundaada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
4
0
1
36
Merhaba hanımlar 1 aylık bi kızım var muayneye gittik ve 550 gram almış normal mi sizce nette okudum 400-800 gr alması normalmiş doktor az dedi 10 gün sonra tekrar getir dedi üzüldüm biraz az mi kilo almış benim balım

Benim kizim ilk ayinda 1180 kilo almisti ilk ay icin biraz düşük sanki :( iyi emebiliyor mu bebeginiz yoksa sutunuz kalitesiyle ilgili mi problem var acaba :(

Benim kizim ilk ayinda 1180 kilo almisti ilk ay icin biraz düşük sanki :KK43: iyi emebiliyor mu bebeginiz yoksa sutunuz kalitesiyle ilgili mi problem var acaba :KK43:

Gayet iyi emiyor sütümde var 2 saat emzirmesem akıyor göğsümden sürekli mememde resmen emmesinde sorun yok ama çok kusuyor ondan mı acaba bilemedim

Evet cok kustugu icin de kilo alamiyor olabilir bunu doktorunuza soylemediniz mi? Belki de reflusu var bebeginizin eger oyleyse bir gastroentroloji doktoruna danismanizi tavsiye ederim. :)

Merhaba hanımlar 1 aylık bi kızım var muayneye gittik ve 550 gram almış normal mi sizce nette okudum 400-800 gr alması normalmiş doktor az dedi 10 gün sonra tekrar getir dedi üzüldüm biraz az mi kilo almış benim balım
Benimde oğlum ilk ay sadece 300 gr almıştı emmesi iyiydi sütumde var diyodum ama sağlık ocagindaki hemşire sütun suluysa kilo aldirmayabilir dedi ve ben mama takviyesine başladım. Belki seninkide öyledir

Benimde oğlum ilk ay sadece 300 gr almıştı emmesi iyiydi sütumde var diyodum ama sağlık ocagindaki hemşire sütun suluysa kilo aldirmayabilir dedi ve ben mama takviyesine başladım. Belki seninkide öyledir

Pazartesi kontrole gittik idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmişti tahlil yapılacaktı tekrar kilosuna baktık 10bginde 450 gr almış gayet iyi dedi doktor tahlile gerek görmedi sarilik vardı dogdugunda ondandir belkide sütümu sağıyorum bazen yağlı ve koyu kıvamlı gibi geliyor bana

Back
X