Bebek kilosu

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar ben 34 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 2366 ymış..Normal dedi ,sizde nasıl durumlar bir de merak ettiğim bir şey var acaba ultrason ve gerçeğin uyumu nasıl ,doğum yapanlar yazabilir mi doğunca ultrasondan eksik mi oluyor fazla mı oluyır acaba

Gayet iyi kilosu. Zaren 2.5-3.5 arası doğar normalde bebkler. Benim doğumdan bir gün önce 3600 ölçüyorum ama yok o kadar bence daha küçük dedi 3430 doğdu.

Gayet iyi kilosu. Zaren 2.5-3.5 arası doğar normalde bebkler. Benim doğumdan bir gün önce 3600 ölçüyorum ama yok o kadar bence daha küçük dedi 3430 doğdu.
Maşallah Anladım o zaman bebeğim küçük olacak sanki bana hep öyle geliyor databi sağlığı önemli ilk olarak sağlıkla doğsunlar yeter ki de insan yine de merak ediyor tabi

Maşallah Anladım o zaman bebeğim küçük olacak sanki bana hep öyle geliyor databi sağlığı önemli ilk olarak sağlıkla doğsunlar yeter ki de insan yine de merak ediyor tabi
Gayet sağlıklı olacak. Kilo mühim değil

200gr az yada fazla cıkar o olcum tam hesap cok zor tutması. 2500 kg dogsa zaten normal bebek oluyo yanı su an senınkı gayet ıyı:) kıloya da takılma saglıklı olsun bebıs:) dogunca cok zayıf dogan bırden kılo alıyo toparlıyo mısal 4kg dogan az az alıyo.. bılemezsın kı bunyesını. kıloyla alakası yok kısaca .

Haklısınız çok teşekkür ederim moral veriyorsunuz benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor devamlı şekerim düşüyor,tansiyonum düşüyor tiroid ilacı kullanıyorum ,covid geçirdim ..yani hep sıkıntılı çoğu zaman o yüzden bebeğim için hep endişeliyim ,kilo en son şey askında dediğiniz gibi yeterki sağlıklı olsun

yok ben de dusundum kac cm olcak kac kg olcak. ıcım cık cık cık:) sendekı problemler bebegı etkıleyecekse yada etkılıyorsa doktorun acıklama yapardı :)) endıselenmek=anne zaten aksi dusunulemez ama tadını cıkar bence:)) bebısler de bız gıbı stresı hıc sevmıyor :)

Usg markasına göre ölçüm sonuçları biraz değişiyor. Fazla ölçen de var eksik ölçen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…