Z Zehramyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2025 16 5 1 26 Pazar 23:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehramyy #1 Bebeğin kilosu doğduğunda Ultrasondaki ölçümle aynı mı çıkıyor kızlar
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.766 En iyi cevaplar 1 6.334 198 Pazartesi 00:05 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehramyy #2 Zehramyy .!.: Bebeğin kilosu doğduğunda Ultrasondaki ölçümle aynı mı çıkıyor kızlar Genişletmek için tıkla... fazla yada az cıkaabılıyor. benım ölculenden yarım kılo kadar fazla dogmustu oglum.
Zehramyy .!.: Bebeğin kilosu doğduğunda Ultrasondaki ölçümle aynı mı çıkıyor kızlar Genişletmek için tıkla... fazla yada az cıkaabılıyor. benım ölculenden yarım kılo kadar fazla dogmustu oglum.
bebeklinick Ve herseye tepki olarak dünyaya gelmişim♥️ Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.886 En iyi cevaplar 1 42.238 598 Pazartesi 00:12 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehramyy #3 Zehramyy .!.: Bebeğin kilosu doğduğunda Ultrasondaki ölçümle aynı mı çıkıyor kızlar Genişletmek için tıkla... Bana 2800 anca doğurursun dedi ultrasona göre Salak salak konuşuyordu sinir bozmaya inadına sanki. 3350 doğmus. Notlarımda saklıyorum
Zehramyy .!.: Bebeğin kilosu doğduğunda Ultrasondaki ölçümle aynı mı çıkıyor kızlar Genişletmek için tıkla... Bana 2800 anca doğurursun dedi ultrasona göre Salak salak konuşuyordu sinir bozmaya inadına sanki. 3350 doğmus. Notlarımda saklıyorum