Bebek Beslenmesi Bebek kilosu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cankiz05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
21
4
1
34
Kızlar bebisim ayda 1 kilo aliodu şuan 4 aylık 20 gundur hiç kilo almio 4 aylık bebeği olanlar kaç kilo bebisiniz

Kızlar bebisim ayda 1 kilo aliodu şuan 4 aylık 20 gundur hiç kilo almio 4 aylık bebeği olanlar kaç kilo bebisiniz
İllaki kilo alıcaktır,zaten ilk üç ay 1 er kilo alıyorlar bebeklerde duraksama dönemleri olabiliyor diye biliyorum mesela, heleki bir yaşından bir bucuk yasına kadar neredeyse hiç kilo almadı bebeğim 10 kg 200 gr olarak aylarca devam etti ne zaman ki 1 bucuk yaşını geçti kilo almaya başladı, çok fazla takılmayın yeterki sağlık sorunu olmasın ...

İllaki kilo alıcaktır,zaten ilk üç ay 1 er kilo alıyorlar bebeklerde duraksama dönemleri olabiliyor diye biliyorum mesela, heleki bir yaşından bir bucuk yasına kadar neredeyse hiç kilo almadı bebeğim 10 kg 200 gr olarak aylarca devam etti ne zaman ki 1 bucuk yaşını geçti kilo almaya başladı, çok fazla takılmayın yeterki sağlık sorunu olmasın ...
Çok sagolun. İnş öyledir.

Çok sagolun. İnş öyledir.
her bebek ayrıdır dolayısıyla diğer bebekler sizin bebeğiniz için ölçüt olamaz. Doktorunuz gerekli tahlilleri yaptı ve sağlık açısından sıkıntı görmediyse sorun değil. Elbetteki duraklama dönemleri olacaktır, her ay bir kilo aldığını düşünürsek 3 kilo doğan bir bebek 1 yaşına geldiğinde 15 kilo olacaktır. Ki bu da çok fazladır. Sağlıklı olsun kiloyu dert etmeyin :)

4. Ayın 20 gününde hiç kilo almaması bence iyi değil. Kalan 10 günde ne kadar alabilir ki??? Anne sütü veriyorsan yetmiyor olabilir. Daha sık emzir veya idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir. Ayını tamamlayınca Dr a danış, ek gıdaya geçmen gerekebilir

4. Ayın 20 gününde hiç kilo almaması bence iyi değil. Kalan 10 günde ne kadar alabilir ki??? Anne sütü veriyorsan yetmiyor olabilir. Daha sık emzir veya idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir. Ayını tamamlayınca Dr a danış, ek gıdaya geçmen gerekebilir
Annenin önemli bir rahatsızlığı olmadığı sürece sütün yetmemesi söz konusu olamaz. Ayrıca 6 aydan erken anne sütü dışında verilen herşey bebeğin bağırsak florasını bozacağından ölüme kadar giden ciddi sonuçlar doğurabilir. Ama İdrar yolu enfeksiyonu bölümüne katılıyorum, tahlil yapılabilir.

Dr a gittim sütüm kalitesi değişmiş ek gıda ve bir müddet mama başladık şuan sebze çorbası ve yoğurt yiyor sadece tabi çok az300 c mama da başladı.ayrica emiyor

Dr a gittim sütüm kalitesi değişmiş ek gıda ve bir müddet mama başladık şuan sebze çorbası ve yoğurt yiyor sadece tabi çok az300 c mama da başladı.ayrica emiyor
Sütün kalitesi mi değişmiş?:skandal: altı aydan küçük bebeğe ek gıda mı başlattı :skandal:Bence acilen doktorunuzu değiştirin. Ve facebook kullanıyorsanız lütfen "emziren anneler"grubuna üye olun. gerçekten çok komik sütün kalitesinin değişmesi.....

Back
X