Bebek kilosunda azalma !

beri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
585
272
103
Merhaba arkadaşlar gene ben :) şuan 34 haftalık hamileyim.10 gün önce bebisim 2030 Gr dı. Bugün tekrar kontrole gittim 2.100 Gr olmuş. Doktorda haftasına göre zayıf dedi.hep 100 200 Gr arası kilo alırdı haftada.bu hafta hatta 10 günde sadece 70 Gr almış nedenini anlayamadım.bu durumu yaşayan varmı acaba ?

Benimki de o civardaydı, son ayında 2700 ile dünyaya geldi. Son iki ayında normalde tekrar bebeğe yarar yediklerin. Onun dışında bebeğin kilo alması için bazı yiyecekler var onlara göz at.

kaşar peyniri yoğurt ceviz fındık falan yiyin bunlar yarıyo bebişe 😁
Teşekkür ederim.aslinda birkaç haftadır istahim yok dikkat etmedim sanırım o yüzden oldu.cok şaşırdım ilk defa 10 günde 70 Gr aldı.kilo önemli değil ben pek takmıyorum ama altında başka bir sebep mi var diye bian üzüldüm pazartesi randevumda güzel haberler alırım inşallah

Teşekkür ederim.aslinda birkaç haftadır istahim yok dikkat etmedim sanırım o yüzden oldu.cok şaşırdım ilk defa 10 günde 70 Gr aldı.kilo önemli değil ben pek takmıyorum ama altında başka bir sebep mi var diye bian üzüldüm pazartesi randevumda güzel haberler alırım inşallah
Ölçümlerde hata da olabiliyor biliyorsunuz. Doğduğunda ölçüldüğü kilosundan 1 kilo farkla doğan bebeler var. Sağlıklı olsunlar tombiş ya da çırpı farketmez :KK49:

Ölçümlerde hata da olabiliyor biliyorsunuz. Doğduğunda ölçüldüğü kilosundan 1 kilo farkla doğan bebeler var. Sağlıklı olsunlar tombiş ya da çırpı farketmez :KK49:
Evet gerçekten öyle tek istediğim sağlıklı olması kilosu hiç sorun değil :))

Back
X