- 10 Ağustos 2018
- 171
- 34
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye5846
Merhaba hanımlar 11 aylık bebeğim var ve kış için yiyecekler hazırlamak istiyorum bebeğim için neler yapabilirim fikri olan var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimBen domatesleri rendeleyip buz küplerine doldurup dondurdum. Sonra bi poşette topladım her yemeğine atıyordum taze taze.
Bezelye attım, taze fasulye, tadımları geçtiğimiz besinleri attım genel olarak.
Ama çok abartmadım. Herşeyi mevsiminde yesin istedim. Ama domates yemekler için çok pratik ve lezzetli olmuştu tavsiye ederim
Çok teşekkürlerBezelye, bamya, taze fasulye koydum buzluğa. Bol bol domates sosu yaptım. Yemek yaparken pratik oluyor.
Ben domatesleri rendeleyip buz küplerine doldurup dondurdum. Sonra bi poşette topladım her yemeğine atıyordum taze taze.
Bezelye attım, taze fasulye, tadımları geçtiğimiz besinleri attım genel olarak.
Ama çok abartmadım. Herşeyi mevsiminde yesin istedim. Ama domates yemekler için çok pratik ve lezzetli olmuştu tavsiye ederim
Bezelye, bamya, taze fasulye koydum buzluğa. Bol bol domates sosu yaptım. Yemek yaparken pratik oluyor.
Benim de bebeğim 11 aylık.Merhaba hanımlar 11 aylık bebeğim var ve kış için yiyecekler hazırlamak istiyorum bebeğim için neler yapabilirim fikri olan var mı acaba
Taze fasulyeyi yıkayıp kurutup doğrudan mı attınız yoksa öncesinde pişirdiniz mi?
Peripella bir de domatesin tadında farklılık oldu mu?
Yok domateste değişiklik olmadı. Ben bide bütün bütün atıyorum domatesi direk. Çıkarıp yemeklere doğuyorum oda çok lezzetli oluyor.
Yalnız buz kalıbına koyduğunda buzdolabı poşetine koyup öyle at buzluğa. Buzluk tadı girmesin.
Fasulyeyi de yemeklik doğrayıp domatesle rengi dönene kadar 5 10 dk çevirdim kendi suyuyla öyle attım.
Taze fasulyeyi yıkayıp kurutup doğrudan mı attınız yoksa öncesinde pişirdiniz mi?
Peripella bir de domatesin tadında farklılık oldu mu?