Doğuma Hazırlık Bebek kıyafeti yardım!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fadimeberk

Bir çocuğumuz olmalı ismi deniz olmalı
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
273
125
103
31
Güzel anneler merhabalar 6aylık hamileyim henüz 3 parça kıyafet dışında bebek kıyafeti almadım aklım karışıyor kaç aylık almak lazım kaç adet almak lazım lütfen fikir verin 🙏

7 aylıkken başlayın almaya. Citcitli badi lazm oluyor baya. Çok küçük şeyler almayın hemen büyücek bebek . Takım olarak zıbın takımı iyi olur . 4 er takim alın herşeyden.3 ayda bir büyücek kalıyor küçülüyor hemen . Hastane seti 1 takım alın . 2 3 cift eldiven.2 şapka. Yelek 3 4 alın biraz büyük alın onu. Ayaklı eşofman iyi oluyor .

• Beğen
Reactions: Z P
Güzel anneler merhabalar 6aylık hamileyim henüz 3 parça kıyafet dışında bebek kıyafeti almadım aklım karışıyor kaç aylık almak lazım kaç adet almak lazım lütfen fikir verin 🙏
0-3’ün fazlası aşırı gereksiz iç kısa kollu atlet bodylerden 3er dörder tane dört beş tulum iki alt üst çorap birazda yeterli ben kızımda hiç şapka ve eldiven kullanmadım ve sıfır üç ay için güzel bir kundak uyku konusunda çoook yardımcı olur sağlıkla gelsin

0-3 ay fazla almayın. Hemen büyüyorlar. Tulum almayın, çok kullanışsız. Sürekli bez değiştirmek gerekiyor, tulumu çıkarmak eziyet oluyor.

Bir ay eldiven kullanılıyor, az alın. İki üç tane.

Soğukta doğacak. Bir büyük kalın battaniye alın mutlaka. Diğer battaniyleri penye olsun. Örgü battaniyelerin tozu nefes yoluna kaçıyor.

Doğuma yakın indirimleri takip edip bezleri alırsınız. 1 kutu 1 numara, 2 kutu 2 numara, 3 kutu 3 numara alın. Sonrasında uzun süre 4 numara kullanılıyor

0-3 ay fazla almayın. Hemen büyüyorlar. Tulum almayın, çok kullanışsız. Sürekli bez değiştirmek gerekiyor, tulumu çıkarmak eziyet oluyor.

Bir ay eldiven kullanılıyor, az alın. İki üç tane.

Soğukta doğacak. Bir büyük kalın battaniye alın mutlaka. Diğer battaniyleri penye olsun. Örgü battaniyelerin tozu nefes yoluna kaçıyor.

Doğuma yakın indirimleri takip edip bezleri alırsınız. 1 kutu 1 numara, 2 kutu 2 numara, 3 kutu 3 numara alın. Sonrasında uzun süre 4 numara kullanılıyor
Çok teşekkür ederim sağolun aklımdaki karışıklığı aydınlattınız sizde sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🥰

0-3’ün fazlası aşırı gereksiz iç kısa kollu atlet bodylerden 3er dörder tane dört beş tulum iki alt üst çorap birazda yeterli ben kızımda hiç şapka ve eldiven kullanmadım ve sıfır üç ay için güzel bir kundak uyku konusunda çoook yardımcı olur sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🙏🥰

Back
X