Bebek kıyafetleri

iklimm-26

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
174
80
18
35
İyi akşamlar hamile arkadaşlar. Bebek kıyafetlerini lc Waikiki den alan var mı memnun kaldınız mı uygun gibi geldi bana. Ama kaliteli midir orasını bilemiyorum. Yıkayınca çekme ve solma yapıyor mu. Çok soru sordum şimdiden teşekkürler

Benim ogluma gelwn hediyelerin coğu oradandı ki 2 yaşına kadar hediyeleri anca bitirdik. Gayet de giyilebilir. Çogu bayram.kıyafetini de denk gelirsem oradan alıyorum. Ama not düşeyim bugün tesadüfwn jokere uğradım 5 tlye çıtçıtlı badiler vardı.

Benim ogluma gelwn hediyelerin coğu oradandı ki 2 yaşına kadar hediyeleri anca bitirdik. Gayet de giyilebilir. Çogu bayram.kıyafetini de denk gelirsem oradan alıyorum. Ama not düşeyim bugün tesadüfwn jokere uğradım 5 tlye çıtçıtlı badiler vardı.
Dün benim de gözüme çarptı ama daha alışverişe başlamadım. Araştırıp öyle yapayım dedim. TSK ederim

zaten çabucak büyüdükleri için 2 yaşına kadar nerdeyse ayda bir kıyafet değişikliğine gidiliyor. alabilirsiniz bir sıkıntı olmaz

Al nolcak. Zaten ne kadar giyecek ki hemen büyüyorlar bişeyi bi iki kez anca giyiyorlar yeni dogduklarinda.

Back
X