Bebek kordonu

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Arkadaşlar acil yardım lütfen geçen doktora gittim bebeğin kordonunda ödem olmuş dedi başından böyle bilet geçen oldu mu acaba

Arkadaşlar acil yardım lütfen geçen doktora gittim bebeğin kordonunda ödem olmuş dedi başından böyle bilet geçen oldu mu acaba
Sadece ödem oldu deyip yolladı mı?
İyi ya da kötü bir şey demedi mi?
Kötü bir şey değildir inşallah.
Geçmiş olsun.

Sadece ödem oldu deyip yolladı mı?
İyi ya da kötü bir şey demedi mi?
Kötü bir şey değildir inşallah.
Geçmiş olsun.
İnşallah değildir çok sağolun Allah razı olsun ya bilşyormusunuz benim bebek zaten sıkıntılı ben sözde kontrol için gittim diğer rahatsızlığı da böbrek genişleme si ve baya ileri derecede bu seferde ilerleme ol üç deyince ben hiiiiç kordon meselesini sormayı akıl edemedim artık haber almaktan bıktım çünkü ama şimdi aklıma takıldı

Banada ensesi yüksek ödem kaplamış vücudu dedi sonuç bekliyom bende bilmiyom ne olcak sonucu allah yardim etsin geçer inşallah iner

Banada ensesi yüksek ödem kaplamış vücudu dedi sonuç bekliyom bende bilmiyom ne olcak sonucu allah yardim etsin geçer inşallah iner
Yaaa dovn sendromu mu canım :( benimde ihtimal var ama bu kordon meselesi nedir acaba onu çözemedim :(

Yaaa dovn sendromu mu canım :KK43: benimde ihtimal var ama bu kordon meselesi nedir acaba onu çözemedim :KK43:
Bebegin plasentasi yani esine bagli olan kordan olabilir odem inşallah duzelir korkma canım arastir icene baska yere de git senin ense de mi yuksek dowsendromlu benim 6.5 mm cikti 2 hafta önce plasentadan parça doku alindi bekliyom sonucu vucududa odem kaplamis demislerdi ümit yok bunda dedilerde rabbime kaldi.

Böyle bir durum yaşayan varmı acaba çok merak ediyorum ya
Bebegin plasentasi yani esine bagli olan kordan olabilir odem inşallah duzelir korkma canım arastir icene baska yere de git senin ense de mi yuksek dowsendromlu benim 6.5 mm cikti 2 hafta önce plasentadan parça doku alindi bekliyom sonucu vucududa odem kaplamis demislerdi ümit yok bunda dedilerde rabbime kaldi.
Yok canım benim ense felan sağlam ama böbreklerde genişleme var doktor tüm dovn sendromlarında böbrek genişlmesi var dedi o yüzden olabilmesi yüksek dedi bu arada ben böbrek meselesi için gittim onu sormayı akıl edemedim bir böbrek tam gitmiş dedi bir böbrekte orta derecede artı kalp kasları kalınlaşmış bu sefer gittiğimde kordon dedi her seferinde yeni haber aldığım için artık akıl kalmadı :(

Böyle bir durum yaşayan varmı acaba çok merak ediyorum ya

Yok canım benim ense felan sağlam ama böbreklerde genişleme var doktor tüm dovn sendromlarında böbrek genişlmesi var dedi o yüzden olabilmesi yüksek dedi bu arada ben böbrek meselesi için gittim onu sormayı akıl edemedim bir böbrek tam gitmiş dedi bir böbrekte orta derecede artı kalp kasları kalınlaşmış bu sefer gittiğimde kordon dedi her seferinde yeni haber aldığım için artık akıl kalmadı :KK43:
Yasayan vardır farkli farkli bende cok duyuyom bole deyip saglam dogan korkma. Farkli doktorlara git bagli kalma icini rahat tut. Benim hepsi ayni dediler

Yasayan vardır farkli farkli bende cok duyuyom bole deyip saglam dogan korkma. Farkli doktorlara git bagli kalma icini rahat tut. Benim hepsi ayni dediler
Bende ayrı ayrı hastanelerde belki 10 doktor değiştirdim hepsi aynı dediler sadece kordon meselesi yeni

Rabbim sifaci olsun kuzum tek care dua dua etmekten baska çare yok galiba.

Back
X