bebek magneti sorunsalı

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
merhaba hanımlar şimdi doğuma az kaldı internetten magnet yaptırmak istiyorum. şekerler de var dikkatimi çekti. şimdi ben bunları yaptırıp odamda yanı başımamaı koyacağım. gelenlere magneti oradamı vereceğim. peki şeker ikramlıkları nasıl olcak yada bu magnet vs. ikramları eve geçince gelenleremi veriyoruz ee eki mevlütte ne olacak? ben anlayamadım bir anlatın bana.

hastanede gelenlere ikram etmek gerekir bebek şekerinden..magnet yaptırırsanız onları da verirsiniz..
esas olan hastanede ikram etmektir..

mevlüt için ayrı hazırlık yapmak gerekir...

Benm bebegim yok ama ben olsam hastaneye gelenlere ikramda bulunmazdim bilmiyorum bana sacma geliyo.magnetlerini yaptir mevlutunde dagitirsin.ama belki bebegine ozel kurabiyeler yaptirip hastanede ikram edebilirsin.
Ama magnet olmaz.
Hayirlisiyla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz insallah.benide aklinizdan gecirin nolur dogumda.4.tup bebegimi yaptiricam.dua edin bana

cnm inşallah rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin sana. herşeyden önce dua et dua iste herkesten. inanıyorum ki buda bir sınavdır. biraz önce kv ile konuştuk onunda 14 yıl çocuğu olmamış eskiden çektiklerini ona nispet yapan akrabalarını anlattı. üzüldüm büyük bir sınav Allahın hikmetinden de rahmetinden de ümidini kesmeden yola devam etmelisin. bilemezsin senin için neyin hayırlı olduğunu. bir evladın olupta dünya başına da yıkılabilir keşke olmasaydı dersin. o yüzden bu çetin sınavı sabırla vermeye çalış Allaha emanet ol.

öncelikle :
bebeğin hayırlı olsun
sağ salim kucağına al

magnet yada bebek çikolatasını hastaneye de götür
muhtemelen orayada tebrik için gelecekler olcaktır

ikram edersin

eve geçincede
yattığın odanın kapı girişine koy
isteyen alsın
sende teklif edersin alın diye

onun dışında
ne servisi yapmaktan bahsediyorsun ki sen
lahusa yatar
eğer yakın bir akraban annen kv varsa
gerisini onlar halleder zaten

kimse seni ayıplamaz o durumda
dediğim gibi sen sağlığına dikkat et önce
bunlar ufak ayrıntılar

Şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.Şeker yada çikolata yı hastanede verirseniz bebek mevlidinde de magnetleri verirsiniz.

Ben organizasyon işi yapıyorum alanlar genelde hastane odası da süslettirdikleri için estetik açısından gelenlere de veriyorlar...

Ev ziyaretine gelenlere de verenler var tabi tercih sizin eğer doğumdan kısa süre sonra mevlüt okutacaksanız o zamanda dağıtabilirsiniz...

canım hastaneye zaten çok yakınların gelebiliyor sadece biz hastane için bebek çikolatası yaptırdık , magnetleri de mevlütümde ve lohusayken ziyarete gelenlere anı olması için vermiştik...

ben 50 -50 ıkı cest yaptırmıştım..

ılk 50 yi hastanede,ıkıncıyı mevlutte dagıttık

Çevrenizi sen bilirsin. Hastaneye çok gelenin olursa orada verebilirsin. Ama mevlütte de dağıtabilirsin.
Sonuçta hastaneye gelenler mevlüte de gelirse çift dikiş gibi olur. Magneti hastanede, şekeri mevlütte verebilirsin o halde.
Bizim hastane lohusa şerbeti koymuştu odalara. Biz de çikolata falan almıştık. Gelenlere onu ikram ettik.

Ben 40 mevlütünde dağıtmıştım, sebebiyse doğum tarihini bilmememdi(İsim ve doğum tarihi yazmıştık magnette) Hastanede üzerinde bebek biblosu olan çikolatadan ve iş arkadaşlarımın getirdiği çikolatadan dağıttık. Mevlütte de magnet,şerbet,özel kutuda mevlüt lokumu dağıttık. Pilav,tatlı,kavurma verdik.

Hastaneye çok gelen oluyor,adamlara da versen eşlere de versen karışıklık vs oluyor illaki.Bence sade kafayla, evde verilmeli, daha çok kadınlara yönelik sanki

Bende hastanede vermedim ikram kirkimiz cikinca mevlut okuttuk ozaman ilk lohusa serbeti suslu bardakta verdik pilav tatli magnet suslu kutuda mevlut sekeri verdik yani posta posta degil hepsini bi anda cikardim aradan senide allah kurtarsin saglikla al bebegini kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…