Benm bebegim yok ama ben olsam hastaneye gelenlere ikramda bulunmazdim bilmiyorum bana sacma geliyo.magnetlerini yaptir mevlutunde dagitirsin.ama belki bebegine ozel kurabiyeler yaptirip hastanede ikram edebilirsin.merhaba hanımlar şimdi doğuma az kaldı internetten magnet yaptırmak istiyorum. şekerler de var dikkatimi çekti. şimdi ben bunları yaptırıp odamda yanı başımamaı koyacağım. gelenlere magneti oradamı vereceğim. peki şeker ikramlıkları nasıl olcak yada bu magnet vs. ikramları eve geçince gelenleremi veriyoruz ee eki mevlütte ne olacak? ben anlayamadım bir anlatın bana.
cnm inşallah rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin sana. herşeyden önce dua et dua iste herkesten. inanıyorum ki buda bir sınavdır. biraz önce kv ile konuştuk onunda 14 yıl çocuğu olmamış eskiden çektiklerini ona nispet yapan akrabalarını anlattı. üzüldüm büyük bir sınav Allahın hikmetinden de rahmetinden de ümidini kesmeden yola devam etmelisin. bilemezsin senin için neyin hayırlı olduğunu. bir evladın olupta dünya başına da yıkılabilir keşke olmasaydı dersin. o yüzden bu çetin sınavı sabırla vermeye çalış Allaha emanet ol.Benm bebegim yok ama ben olsam hastaneye gelenlere ikramda bulunmazdim bilmiyorum bana sacma geliyo.magnetlerini yaptir mevlutunde dagitirsin.ama belki bebegine ozel kurabiyeler yaptirip hastanede ikram edebilirsin.
Ama magnet olmaz.
Hayirlisiyla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz insallah.benide aklinizdan gecirin nolur dogumda.4.tup bebegimi yaptiricam.dua edin bana
merhaba hanımlar şimdi doğuma az kaldı internetten magnet yaptırmak istiyorum. şekerler de var dikkatimi çekti. şimdi ben bunları yaptırıp odamda yanı başımamaı koyacağım. gelenlere magneti oradamı vereceğim. peki şeker ikramlıkları nasıl olcak yada bu magnet vs. ikramları eve geçince gelenleremi veriyoruz ee eki mevlütte ne olacak? ben anlayamadım bir anlatın bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?