Bebek maması

su nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
5
0
1
29
Mrb deneyimli anneler benim 3 aylık bebeğim var sütüm yetersiz olduğu için mama başladık bebelac gold kullanıyorum ama bebeğim hiç kilo almıyor hangi mama kilo aldırır

Hipp combiotic kullanıyoruz bebeğimin kilosu hep önden gidiyor. Her bebek çok iştahlı olmuyor ama metabolizma da çok farkettiriyor. Büyük oğlumun iştahı fena değil ama kolay kolay kilo almaz küçük tam tersi ne yese yarıyor

Mrb deneyimli anneler benim 3 aylık bebeğim var sütüm yetersiz olduğu için mama başladık bebelac gold kullanıyorum ama bebeğim hiç kilo almıyor hangi mama kilo aldırır
Merhaba biz Sma Comfort kullanıyoruz. Birinci ay kontrolümüzde doktor 2 aylık gelişim gösterdiğini söyleyip hem kilo hem boy gelişimini çok beğendi.

Önemli olan cok kilo alması degil sağlıklı ve hareketli olması.en iyi mama Suan golden goat keçi sütü içeren mama.ben onu kullandım.fazla kilolu bir bebegim yok ama masallahı var aktif atılgan ve akıllı önemli olan o.kilo konusunu doktorunla bir konus sıkıntı var derse birlikte çözüme ulaşın derim .

Bizde aptamil kullanıyoruz çok memnunum diğer mamaları denemiş biri olarak oğlum çok seviyo ve kilo alımı iyi

Sma optipro müthiş bir mama. Kolay çözünür kabızlık yapmaz, sağlıklı kilo aldırır, tadı güzel, bebeğim iştahla içiyor. Gelişimimiz hep 2 ay önden gidiyor. Hem fiziksel, hem zihinsel

Benim kızım 8 aylık olacak ilk 6 ay anne sütü ve mama olarak gittik ilk başta SMA optipro kullanmıştık ama berbart etti bebeğimi gazlı bebekti zaten sonra comfort serisine geçtik ve ilk günden bu güne kadar hep onu kullandık gaz sorunumuz tamamen bitti 3 ayda tabi nurse harves de kullandık kilo alımı gayet iyi hatta önce bile gidiyor petsentiline göre benim annelere tavsiyem ilk başta neyle başlarsa bebek onla devam etmeli (sorun yoksa) sürekli mama değiştirip damla değiştirip durmak bebeğe eziyet doktorumuz bize örn: bir gaz damlasını 2 gün deneyip bu çocukta işe yaramadı başkasına geçelim yaparsanız siz onu kötü hale sokarsınız demişti

Sma comfort kullanıyorum , bebeğim 11 aylık, tadı güzel , benim bebeğim normalde pek iştahlı olmamasına rağmen güzel yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…