ha bi de ikram olarak böyle gün yapar gibi kek pasta börek poğaça tarzı çeşit çeşit hazırlananlar var. böylesi daha şık ve güzel duruyor ama daha zahmetli gibi. bikaç yerde de tavuklu pilav ayran tulumba/baklava yapanları duydum. siz ne düşünüyorsunuz?
Gayet guzel olmus.eline saglik.Benimde ağustosta olucak doğunun allhın izniyle bende lavanta keseleri dağıtmak istedim hazır almaktansa kendim yapnak için malz aldım ve yavaş yavaş yapmaya başladım kumaşıda kendim aldım diktim sonra dantel diktim inanın hazır 7,5 tl istediler tanesine ben uyguna mal ediyorum bu şekilde :)
Gmzuls cok guzel olmus eline saglik. Ben de gecenlerde ilkbdefa bi bebek mevludune katildim. Biraz olsun fikir olustu bende de.hediye olarak da ins.sabundan bebek patigi yapip asetat kutulara koyup hediye etmeyi dusunuyorum.
bence organizasyonunuz daha sade ve manalı, konuda geçen mevlit bebeğin kaçıncı ayında yapılıyor, diş çıkarırken mi? bizim buralarda daha yeni yeni adet oluyor bebek mevlütleri :)Ben açıkçası oğlum için akika kurbanı kestirmek istiyorum niyetim bu yönde ama inşallah olur. O yuzden pilav et ayran tatlı şeklinde mevlid yapacağım. Gelenlerede hediye olarak bebek şekeri vereceğim. Çok masraf etmeyeceğim o yuzden çünkü kendi evimiz için mevlid yaptığımda eşimin ailesi tarafından çok tantana oldu o yüzden.
bence organizasyonunuz daha sade ve manalı, konuda geçen mevlit bebeğin kaçıncı ayında yapılıyor, diş çıkarırken mi? bizim buralarda daha yeni yeni adet oluyor bebek mevlütleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?