Bebek mevlüdü

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
IMG_9056.webp

kızlar iki hafta içinde falan bebek mevlüdü yapıcaz. Kendime fotodaki elbiseyi aldım çok mu sade? Çok abartmak istemedim bir de yaz günü ferah ferah giyerim diye düşündüm çok mu sıradan? Bunun haricinde oğluma mevlüt kıyafeti bakıyorum, hep kalın kalın şehzade takımları, kravatlı papyonlu bu sıcakta çocuğu bunaltacak şeyler var. Sıradan bi body bi şort da giydirmek istemiyorum. Sizce ne yapayım?

Siz nasıl rahat edecekseniz öyle giyinin. Boşverin sadeliği falan. Yapış yapış oluyoruz zaten ağır buğur kıyafete gerek yok.

Bebeğinize de kendinden papyonlu beyaz bir body giydirin bacakları falan açık kalsın :)

Sade gibi sanki biraz
Böyle daha çok avm de alışveriş yapacak hissi uyandırdı bende

Tatil yeri elbisesi gibi sankibiraz ama önemli olan sizin beğenmeniz.

Oğluş içinde kendinden kravatlı zıbınlı şortlu takımlar var ve Harika duruyo onlara bakabilirsin :)

Bebek icvin ebebek magazasina bakin cok guzel seyler var ,sizin, gayet guzel ,basiniza tac toka gibi suslu bisi takarsiniz

Masallah darısı basıma inşallah o günleri bende görürüm :)
Elbiseyi çok beğendim sade fakat şık. Sadeliğinden rahatsız olduysan takı vs kullanabilirsin ama bence gerek yok yaz için güzel seçim
Oğlunada gömlek pantolon olabilir o şehzade kıyafetleri hem çok kalın hem herkes ondan kullanıyor bana itici geliyor

Evet sade düz bir elbise, mavi mevlüt örtüsü taksam bence ciddileştirir elbiseyi gibime geldi. Bir de yakası falan düğmeli, emzirmeye müsait diye düşündüm.

Ya oğlum için hep uzun kollu takımlar buldum bulamadım dediğiniz yazlıklardan :(

gunesmk gunesmk darısı basınıza, sağlıkla kucağınıza alın.

IMG_3824.webp IMG_3824.webp
Evet sade düz bir elbise, mavi mevlüt örtüsü taksam bence ciddileştirir elbiseyi gibime geldi. Bir de yakası falan düğmeli, emzirmeye müsait diye düşündüm.

Ya oğlum için hep uzun kollu takımlar buldum bulamadım dediğiniz yazlıklardan :KK43:

gunesmk gunesmk darısı basınıza, sağlıkla kucağınıza alın.
Böyle bişey demek istedim çok sıcak tutmaz sanırım nerede satılıyor fikrim yok ama e bebekte çeşit çok

Back
X