Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Mevlüt Organizasyonu

gamzecntrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
267
120
53
38
Selam arkadaşlar 20 günlük bebeğim var kırkı çıkınca Mevlüt okutmak istiyorum inşallah'bazı yerlerde görüyorum masayı süslüyorlar bebeğin adını yazıp duvara asıyorlar bunu yapan bi organizasyon şirketi oluyor mu ? Hediyelik lohusa şerbeti süslemesi herşeyi içinde olan,Ankara'da yaşıyorum fiyatları nasıl önerir misimiz lütfen bilgisi olanlar yazar mı ?

Ben ankarada yaşamıyorum ama sana organizasyon şirketi degil de kendin yapmanı öneririm eğer evde yapacaksan tabiki parti evleri oluyor susleri vs her seyi ordan alabilirsin ben hediyeliklerimi internetten aldim seker ce lokumlarimi da toptan alip o parti evlerinden hem lokum kutulari hem de keseler alip hediyelikleri ve lokumları paketledim metal tepsilerim vardı 2 tane gorse olsun diye birine hediyelikleri birine lokumlari dizdik masayi tulle susledi bir kactane balon aldik metalik renkte konsepe uygun cok guzel ve az masrafli oldu organizasyonlarda sadece masa suslemeye minimum 400 500 aliyorlar ki bu gidiyor ustlere kadar e hediyelik yemekti caydi derken zaten dunya masraf oluyor e bir de cocuga sana kiyafet bence cok masraf yapmayin derim. Benim tavsiyem tabi yine de siz bilirsiniz

Ben şuan hamileyim açıkçası kırkı çıkınca değil de biraz daha toparlaninca kuran okutmak istiyorum ama böyle süslü masa falan düşünmüyorum . Allah nasip ederse belki bir kurban kesip onun etinden yemek yapıp yanına ikramliklar içecek dağıtılır ve hediyelik olsun diye çok isterseniz kokulu taş, sabun yada farklı bir süs olabilir ama ben gösterişten çok hayirdan yanayım. Kuran okutamasam bile kurban kesip ihtiyaç sahiplerine dağıtmak istiyoruz nasip olursa inşallah kuran da okutmak istiyorum.

Ya gercekten günümüzde yapılan seylere artık gülüyorum ya mevlüt bu ya adı ustunde cocuk dogdu ıcın adına kuran okutulması ınsanları cagırıp yemek ıkram etmek allah rızası ıcın kalkıp partıye cevırmek nedır olayı ya ılla partı yapıcaksan hosgeldın partısı yap ama adına mevlut dersen buna gulerım yA allahın ıcın yapılan muberek olayı bıle partıye şova cevırdıler bırde mını etek gıyıp makyaj yapıp poz verıyorlar ne gunlere kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…