Doğuma Hazırlık bebek mevlütleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ya ben inş bebeğim doğunca nasıl mevlüt yapcam bilmiyorum evim küçük yapsam herkesi çağıramam yapmasam ilk bebek olmaz..kararsızım ama yaparsam muhakkak bebek şekeri dağıtacağım..inş...kısmet..:25:

bebeğimın 40'ı cıkıcak hala mevlutunu yapamadım gecmı kaldım acaba?ev benımde küçük nasıl olcak bılmıyorum ..offf cok zor bu işler yaaa:52:

bebeğimın 40'ı cıkıcak hala mevlutunu yapamadım gecmı kaldım acaba?ev benımde küçük nasıl olcak bılmıyorum ..offf cok zor bu işler yaaa:52:

aynı fikirdeyim..aslında dinimizde 40cdiye bişey yokmuş istediğin zaman yapılırda ev küçük oda küçük olunca zor valla..bide bebekle..:59:

İnşallah nasip olursa üçüncü doğumumdan sonra bebek mevlüdü yapmayı düşünüyorum.İlk iki doğumumda ailemden çok uzak olmam dolayısıyla ve başka nedenlerden yapamamıştım.
Mevlüdü bebişim uslu bir çocuk olursa İlk 1 ay içinde yapmayı düşünüyorum.Hazırlıkların bir kısmını tamamladım bile.Lohusa yatağı nevresimimi ekru renk aldım.Ekru renk gecelik giymeyi düşünüyorum.Geceliğim zaten elbise gibi kışlık , derli toplu açık olmayan bir gecelik yani...Bebek şekerlerimi de mevlütte dağıtacağım.Geriye bebişimin mevlüt elbisesi almak kalacak.

oğlumda 6aylık olmustu yaptıgımda kımsem yoktu yardım edecek şimdi annem emeklı oldu bu sfer allah izin verırse 40 ıcınde yapacam

Back
X