Bebek mi yerleşti?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Kızlar merhaba adetime 5 gün kaldı 9 10 gün kala kasıklarım ağrıdı. 2. Sürdü hafif yokladı beni gitti. Şimdi hiçbir şey yok yerleşme nedeni den mi ağrıdı acaba?

Bence o hiç belli olmaz, adet günü belki bir gün öncesi veya 1 gün sonrası test yapmalısın
Benim adetlerim şaşmıyor o zaman bekliyim günüm geçerse yapım ama sadece iki gün sancilanipta sonra olmaması değişik geldi bana.

Adet öncesi kasık ağrısı, hormonal değişikliklerden dolayı ortaya çıkabilir ve bu durum oldukça yaygındır. Ağrının nedeni genellikle rahmin kasılması ve adet öncesi sendromunun bir parçası olarak ortaya çıkan hormonal dalgalanmalardır. Ancak, adet öncesi ağrılar bazen rahim iç tabakasının (endometrium) kalınlaşması veya rahim içine yerleşmeye başlayan döllenmiş bir yumurtanın neden olduğu implantasyon gibi başka nedenlerden kaynaklanabilir. Eğer ağrı şiddetli değilse ve diğer belirtileriniz yoksa genellikle endişe edilecek bir durum değildir. Ancak, sürekli veya şiddetli ağrı varsa bir doktora danışmanız önemlidir.

Yok iki gün sürdü hafifti geçti şuan adet günümü beklyrm başka belirtim yok

Benim adetlerim şaşmıyor o zaman bekliyim günüm geçerse yapım ama sadece iki gün sancilanipta sonra olmaması değişik geldi bana.
Benim yumurtlama dönemimde kasık ağrım başladı, hamileliğin 2. Ayına kadar falan sürdü nerdeyse. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bebiş varsa kasık ağrısı devam ediyor diye biliyorum. Adet günü test yapın çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…