Bebek ne zaman görünür

Eda34nur

❤️❤️
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
41
17
18
Merhaba hanımlar.
Bu gün doktora gittim kese göründü rahime yerleşmiş bir sorun yok dedi. 3 hafta ve ya 1 ay sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Son bat tarihim:30.09.2023 sizce kalp atışının duyulmamasi normal mi biraz korkuyorum doktor çokta bir açıklama yapmadi

Normal canim. Daha 5+6 sin. 6 nin sonu, 7 haftada falan duyuluyor genelde.. Birsonraki gidisinde duyarsin

Normal canim. Daha 5+6 sin. 6 nin sonu, 7 haftada falan duyuluyor genelde.. Birsonraki gidisinde duyarsin
Çok bir açıklama yapmayınca korktum kese sağlıklı rahime yerleşmiş bir sıkıntı yok dedi ama ister istemez korkuyor insan

Tedirgin olmayın. ☺
7-8 haftalık ta duyarsınız.
Hayırlı olsun bebiş.
Tebrik ediyorum .
Sağlıcakla kucağınıza alın .

Canım merhaba ben de tüp bebekle gebe kalındım 4+6 yım yarın doktor kese kontrolüne çağırdı ama ben de hiç belirti yok 2 gün önce göğüslerim baya şişmişti ve hasaslaşmıştı ama oda kayboldu çok korkuyorum sende belirtiler ne zaman başladı ? Keseyi kaçıncı hafta da gördün göğüslerde şişlik hassastık gelip geçici olabiliyor mu

Bende belirtiler bir yoğunlaşıyor bazende yok oluyor. Goguslerimin hassasligida aynı şekilde 6 haftada kese göründü 1 ay sonra tekrar çağırdı

Bende belirtiler bir yoğunlaşıyor bazende yok oluyor. Goguslerimin hassasligida aynı şekilde 6 haftada kese göründü 1 ay sonra tekrar çağırdı
Olabiliyor yani öyle Allahım çok mutlu oldum çok sağolsun ben yarın 5 haftalık oluyorum kese gözükmez mi

Merhaba gebeliğiniz sağlıklı devam ediyor mu bende şuan aynı durumdayım göğüs hassasiyetim bir anda kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…