- 21 Nisan 2022
- 41
- 17
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canim. Daha 5+6 sin. 6 nin sonu, 7 haftada falan duyuluyor genelde.. Birsonraki gidisinde duyarsinMerhaba hanımlar.
Bu gün doktora gittim kese göründü rahime yerleşmiş bir sorun yok dedi. 3 hafta ve ya 1 ay sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Son bat tarihim:30.09.2023 sizce kalp atışının duyulmamasi normal mi biraz korkuyorumdoktor çokta bir açıklama yapmadi
Çok bir açıklama yapmayınca korktum kese sağlıklı rahime yerleşmiş bir sıkıntı yok dedi ama ister istemez korkuyor insanNormal canim. Daha 5+6 sin. 6 nin sonu, 7 haftada falan duyuluyor genelde.. Birsonraki gidisinde duyarsin![]()
Teşekkür ederimTedirgin olmayın. ☺
7-8 haftalık ta duyarsınız.
Hayırlı olsun bebiş.
Tebrik ediyorum .
Sağlıcakla kucağınıza alın .
Ben 7 haftalık ta duydum .Teşekkür ederim![]()
Maşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallahBen 7 haftalık ta duydum .
Şuan 13 . Haftaya girdim.
Doktorum erkek diyor cinsiyetine.
Tşk ederimMaşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah
Bende belirtiler bir yoğunlaşıyor bazende yok oluyor. Goguslerimin hassasligida aynı şekilde 6 haftada kese göründü 1 ay sonra tekrar çağırdıCanım merhaba ben de tüp bebekle gebe kalındım 4+6 yım yarın doktor kese kontrolüne çağırdı ama ben de hiç belirti yok 2 gün önce göğüslerim baya şişmişti ve hasaslaşmıştı ama oda kayboldu çok korkuyorum sende belirtiler ne zaman başladı ? Keseyi kaçıncı hafta da gördün göğüslerde şişlik hassastık gelip geçici olabiliyor mu
Olabiliyor yani öyleBende belirtiler bir yoğunlaşıyor bazende yok oluyor. Goguslerimin hassasligida aynı şekilde 6 haftada kese göründü 1 ay sonra tekrar çağırdı
Merhaba gebeliğiniz sağlıklı devam ediyor mu bende şuan aynı durumdayım göğüs hassasiyetim bir anda kaybolduCanım merhaba ben de tüp bebekle gebe kalındım 4+6 yım yarın doktor kese kontrolüne çağırdı ama ben de hiç belirti yok 2 gün önce göğüslerim baya şişmişti ve hasaslaşmıştı ama oda kayboldu çok korkuyorum sende belirtiler ne zaman başladı ? Keseyi kaçıncı hafta da gördün göğüslerde şişlik hassastık gelip geçici olabiliyor mu
Merhaba evet çok şükür devam ediyor 20 haftalık olduk bileMerhaba gebeliğiniz sağlıklı devam ediyor mu bende şuan aynı durumdayım göğüs hassasiyetim bir anda kayboldu