Bebek neden bu kadar aşagıda normal mi?

limoncicekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
38
1
36
Muğla
Merhaba kızlar, 27 hafta 5 günlük hamileyim.En başından itibaren hep sorunluydu düştü düşücek korkusundan ölüp ölüp dirildim,şimdi ise bebek o kadar aşagıda oynuyor ki sanki çıkmasına 1-2 cm kalmış gibi hissediyorum.Kalça kemiklerime vuruyor adeta, oynadıkça bol bol tuvalete çıkasım geliyor.Benim ikinci bebegim, birde 4 yaşında kızım var kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı.Erken dogurmaktan korkuyorum aynı şeyi yaşıyanlar varmı aranızda? Bu arada yarın doktora gidicegim umarım durumu iyidir bebişimin.

canım bende 22 haftalık hamileyim,bende de aynı durum var. Düşük tehlikesi falan yoktu.En son ayrıntılı ultrasonda baktık doktor erken doğumdan da söz etmedi.Ama bebek kasıklaırma doğru hep,aynı şekilde dönüp oynadıkça tuvalete gidesim gelio ,bende erken doğurmaktan korkuyorum.Ancak anneme sordum onunda öyleymiş..Doktor tehlike var demediyse bir soru nyoktur inşallah..Zamanında sağlıkla doğarlar umarım..

Canım bende 23 haftalık hamileyim.Bende de aynı şekilde resmen kasıklarıma ve kalça kemiklerime vuruyor sanırım dalgalanmalardan kaynaklanıyor.Bende erken doğumdan korkuyorum ama doktoruma sormadım.Pazartesi günü gittiğimde sorayım yazarım canım.

canım 21 haftalık hamileyim aynen bebeği nerdeyse vajinamda hissediyorum neden bukadar aşağıda anlamıyorum her tekmede sanki bacaşı rahmimden cıkacak gibi oluyo.her hareketten sonra tuvaletim geliyo. daha 2 gün önce doktorda ayrıntılı ultrasona girdim hiçbişey demedi herşey normal dedi çok şükür.eğer devam ederse doktorumu arayacağım.side bir bilgi edinirseniz haber verin lütfen

Kızlar bu gün doktoruma gittim ultrasonda baktılar bizim küçük bey yan yattıyormuş ondan olabilecegini ve birde boyum kısa oldugu için o kadar çok hissettiğimi söyledi. Boyum 1.67 içim biraz daha rahat ama yinede insanın kafası takılıyor.Şimdi bile sanki çıkıcagım ben diye tepiniyor, Hepimize hayırlısı ile vaktinde saglıklı dogum yapmayı nasip etsin rabbim.

senin boyun kısaysa ben yokum demek ki 161 cm im ben.hiç de kısa olduğumu düşünmemiştim yavvinşallah bebişin rahat durur kocaman olur öyle doğğar

vallahi bende anlamadım ama kendimi yer elması gibi hissettim doktor kısa oldugun için öyle hissediyorsun deyince kendi boyu en fazla 1.75 vardır
Neyse artık demek kısaymışım , hayırlısı ile vaktinde saglıklı dogsunda başka birşey istemiyorum.

hah hah boşver sen 'evet evet kısayım doktor bey' de sevinsin adamciyaz.bebiş nasıl tepinmiyor de mi otursun oturduğu yerde canıııım bi daha nerden bulacak ekmek elden su gölden ooooh okul yok,ders yok,hava şartları da iyi.yüzsün dursun teyzen öyle diyor de ona benden selam söyle.

vallahi bebiş iyi oldukça hareketli arada beni korkutuyor o kadar aşagıda ki anlatamam sıksık tuvallete gitmekten sıkıldım artık. Bende öyle diyorum teyzesi ama dinlemiyor sıpa

aslında hatırlıyorum şimdi benim de öyleydi ikizlerde sanki ordan çıkacaklar gibiydi dışarıya.demek ki biz öyle hiisediyoruz.biraz rahat olacaksın bu hamilelik döneminde tabi aklında bi acaba olacak ama çok kendini sıkmayacan yoksa zor olur.ben de bu bebeğimde biraz kıpırdasa diye bakıyorum ama bizimki hiiiiç yan gel osman yatıyor.18 haftalık oldu bugün gene gidecem bakalım ne yapıyor.seninki erkekti di mi

Bir kızım var, birde oglum olucak rabbim nasip ederse inşllh.senin 3.mü olucak?Mşllh, cinsiyeti belli mi?Saglıgı yerindedir inşllh.

kızlar bnm hamilelğmde bebek baş geliş pozisyonunu almadn önce çok hissediodm dediklrnzi,ama ayaklrymış hissettklerimtepişiyormuş oğlum,bebek 30. haftada fln pozisyon aldı bu hissettklerim şıp die kesşlmişti

vallahi poposumu ayaklarımı bilmem ama bir sola bir saga yatıp duruyor.İnşllh normal bir pozisyon alırda zaman ilerledikçe canımı daha çok açıtmaz

Benimde bebegim asagidaydi doktorum sadece magnezyum verdi rahimi guclendirmek icin. Hic bir sorun yasamadim yani. endiselenme derim ben

Benimde doktoruma ilk gittiğimde 12 haftalıktım.Doktorum bebek biraz aşağıda dedi 3 tane 2şer gün ara ile iğne verdi.Bu son gidişimde de 13 haftalık falandım bir sorun yok dedi doktorum.Ultrasonda da baktı oturuyor bizim ufaklık dedi
Tekrar iğne falan verecekmisiniz dedim yok dedi.Demekki bir sorun olmuyor...

kızlar benım bebegimde sanki aşşağı doğru tekme atıyor pat pat vuruyor ama cok aşağıya vuruyor endişeleniyorum acaba bebegim mi yoksa gaz mı bilmiyorum sürekli gaz cıkarıyorum ve sureklı wc deim boyle birşey yaşayan varmı lutfen cevap yazarmısınız

Merhaba bilgisi olan bilgisini paylaşsın lütfen kafam karıştı ben 23 haftalık hamileyim dün 22h 6g lüktüm renkli ultrasona girdim doktor dediki renkli görüntü alamıyorum bebek Doğum kanalına girmiş plesanta önünde bende anlamadığım için sormadım eve geldim Doğum kanalına girmesi Doğumun yaklaştığını işaret ediyormuş daha çok erken değil mi kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…