bebek nezaman kesede görünür

nurr34

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
2
0
6
İstanbul
slm arkadaşlar bende yeni hamişlerdenim umarım öyleyimdir mart13 te en son adet oldum 13 nisan da evde test yaptım sonra 16 nisanda devlet hastanesine gittim 2 hafta sonra gel dedi pazartesi özel hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı görünmüyo dedi noktacık var ona bebek diyemeyiz test yapalım dedi beta hcg 13882 çıktı sonucu öğrenmek için aradım gebesiniz folik asite devam edin 2 hafta sonra gelin dedi ne şimdi bu çok moralimi bozdu ben şimdi boş geblikmi yaşıyorum

Nurrr boş gebelik değildir inşalah.Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Benimde sat 18 mart, bugün doktora gittim ultrasonda hiçbirşey göremedi.Çok küçük dedi. Kese var mı diye sordum, görünmediğini söyledi Karından bakmıştı. Kan testi istedi sonucu akşam aldım, 3998 çıktı. Doktora gösteremedim.Sen vajinal ultrasona girdin mi bildiğim kadarıyla vajinal usg de daha erken görünüyor.
Tecrübeli birileri varsa lütfen yardım etsin. Çok tedirginim

umarım değildir ben dengesiz bir doktora çattım adaın aklı fikri parada gider gitmez parayı konuştuk alttan muayne istemiyorum düşüge neden oluyomuş kanama yapıyomuş biraz bekle diyo etrafımdakiler hemen görünmez diyolar off bilmyorum canım çok sıkıldı haftaya tekrar gidicem ama bu kez devlet hastanesine özele gttim adam moralimi bozup gnderdi beni

bende 5 haftalık hamılyım muaynede keseyı gordu ama daha cok kucuk dedı 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedı folbıol dıye 1 vıtamın verdı merak icindeyim kalp atısları ne zaman duyulur bılen var mı ?

selam benımde 18 mart son adet tarıhı dr bende keseyı gordu ve karnımdan ultrosonlaa .5 haftalıık su anda dedi ve 1 hafta sonra tekrar gel dedi sanırım bebege bakacak cunku su anda cok minik belki yine cıkmaz,

kızlar panik yapmayın tam olarak haftaya göre görüncek diye bişey yok beta hcg 5000 seviyesine geldiğinde görülebiliyomuş. herkeste hcg seviyesi aynı olmuyo. mesela benim de biraz düşük seyrediyo haftaya randevun var ama haftaya kadar 5000e ulaşabilir miyim bilmiyorum bu bi sorun değil

selam benımde 18 mart son adet tarıhı dr bende keseyı gordu ve karnımdan ultrosonlaa .5 haftalıık su anda dedi ve 1 hafta sonra tekrar gel dedi sanırım bebege bakacak cunku su anda cok minik belki yine cıkmaz,

Canım tebrik ederim. Peki senin usg göründüğünde değerin kaçtı hatırlıyor musun?

İnşallah öyledir arkadaşım

panik yapmayın

benim değerim 1426da iken doktora gitmiştik ve keseyi görmüştük ama minnacıktı hatta doktorum ilk baktığında göremedi ve "zaten daha çok erken göbekten ultrasonla görebilmek için alttan muayene edelim" derken sonanda yakaladık keseyi, minnacık şey duruyordu oracıkta

sonraki haftalarda da kalp atışını duyduk yavrumuzun

gönlünüz rahat olsun hemen görülmüyor kese sabredin ve dua edin bol bol

Tatlim su an da kese gorunmedi icib uygun bi zaman
Biz kalo atisini 6+4 te gorduk
6 sonrasi kalp atidi gorunuyo eger gec dollenme ise 8 haftaya kadar uzayabiliyo
Sakin stres etmw cmm
Bu arada tebrik ederin

Canım ben boş gebelik geçirdim daha önce boş gebelikte kese oluşuyor ancak bebek gelişimi duruyor ama kese hep var oluyor. 9.haftaya kadar beklediler ve bebek kesnin içinde gelişmediği için kalp atışı yoktu ve kürtajla aldılar bir ay sonra tekrar hamile kalmışım ama onuda 7.haftada hem keseyi görmüştüm hem kalp atışını şimdi oğlum 25 aylık)))

Şimdi yine hamileyim sat:27 mart. Değerim dün 480di doktor kesyi göremedi bir hafta sonra gel değerin 1000 lerin üstüne çıkması gerek o zaman görürüz dedi

nurr dururumuz aynı gibi. sat 22 marttı. 29 nisanda özel hastanede vajinal ultrasonla baktılar. kesem mevcut fakat içinde bebek yok. beta hcg 14010da. doktor devlet hastanesine yönlendirdi beni boş gebelik veya dış gebelik olabilir dedi.. devlet hastanesinde acile gittik hemen. yine elle ve vajinal ultrasonla kontrol etti. gebelik keseniz oluşmuş, 5 haftalık gibi izlemekte fayda var. daha erken ilerki zamanda bebeği görebiliriz dedi. cumaya rAndevu aldım bakalım inş vardır senin son durumun ne şu an

Canım tebrik ederim. Peki senin usg göründüğünde değerin kaçtı hatırlıyor musun?

selam ancak bakabildim mesajlara ben dun yıne gıttım dr. Bebek yine gorunmedi ama kese buyumus 7mm olmus 6 haftalık . 5 haftalık iken 2.5 mm idi, bos gebelik degil dedi nokta gibi bi si goruyorum dedi emin olmak icin 2 hfta sonra tekrar bakalım dedi. Boyle seyler olabilir normal gorunmeyebılır dedı hatta sorun gorsem alttan muayne ederdim ve kan testi isterdim dedi stres yapm diyor bana gec dollenme olabilir dedi. Hatta 15 gun sonrası icin yaptırmam icin testler verdi hemogram kan sekeri vs , Sorun hissetseydim bu testleri yaptırmanı istemezdim dediii canım hayırlısı bakalım merakla beklıycem sonucunuda yazarım tekrar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…