Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bebek odası(erkek) için temiz halı arıyorum 2 metre kare civarında,disney kahramanları gibi çizgi karakterleri olursa daha iyi olur,izmirden
merhabalar bende daha önce oğlumun odasındaki halıyı satmak için ilan vermiştir.halı tertemiz yıkatıp poşetledim bekliyor.resminide gönderiyorum .eğer beğenirseniz haberleşebiliriz. l].
resim eklemeyi başaramadıysam mail adresimden haberleşebiliriz...
merhabalar bende daha önce oğlumun odasındaki halıyı satmak için ilan vermiştir.halı tertemiz yıkatıp poşetledim bekliyor.resminide gönderiyorum .eğer beğenirseniz haberleşebiliriz. sezenoner@hotmail.com.Eki Görüntüle 1087805
resim eklemeyi başaramadıysam mail adresimden haberleşebiliriz...
ben oglumun odasini komple degistirdim. arabai yatak vs geldi. haliyle halimizi da degistirdik. henuz yikanmadi sadece toparladim kaldirdim. ama aklinda olsun gormek istersen kendi topigimizde tum odanin resimlerini yayinlamistim ordan bakabilirsin..