Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sağlıklı ve mobilya ya zarar vermeyen bebek odası için sticker istiyorum nerden nasıl bulabilirim çok da pahalılar yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi lütfen !!
Real'de 3.90TL Disney karakterleri gece parlıyorlar. Ben winnie the pooh aldım bi sürü :)
aynı şeyi ben de düşünüyorum fosforluymuş sanırım ama hiç görmedim benim halım ve perdelerim de winnie the pooh karakterleri içeriyor. GÜzel duruyor mu duvarda fosforlular bir de kaç santimlik aldın nasıl duruyor.
Benimki erkek canım. Temmuzun sonunda doğacak hayırlısıyla. Annesi seviyor Winnie The Pooh' u ama inşallah kendisi de sever :) Fosforlularını çok merak ediyorum. Ama boyutu konusunda kararsız kaldım. Büyük alıp da poster gibi durmasını istemiyorum. Küçük de istemiyorum çok. Benim dolabımda çıkartmalar var çilek' in safari modelini aldım. Kendinden çıkartmaları vardı.
Benim internetten aldığım sticker bu FunToSee Sualt Dnyas Dev Duvar Sticker Seti | FunToSee | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas
sanırım winnie the pooh da var web sitede. Odayı da fotoda görüldüğü gibi dalgalı mavi beyaz boyadık. çok güzel oldu...