Doğuma Hazırlık Bebek odası stickerlarını nerden bulabilirim !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hhullyya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1
0
86
38
Sakarya
Arkadaşlar sağlıklı ve mobilya ya zarar vermeyen bebek odası için sticker istiyorum nerden nasıl bulabilirim çok da pahalılar yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi lütfen !!

Arkadaşlar sağlıklı ve mobilya ya zarar vermeyen bebek odası için sticker istiyorum nerden nasıl bulabilirim çok da pahalılar yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi lütfen !!

eger istanbulda oturuyorsaniz unkapaninda imc carsisi var ordaki duvar kagitcilarinda stickerlar var

Real'de 3.90TL Disney karakterleri gece parlıyorlar. Ben winnie the pooh aldım bi sürü :)

aynı şeyi ben de düşünüyorum fosforluymuş sanırım ama hiç görmedim benim halım ve perdelerim de winnie the pooh karakterleri içeriyor. GÜzel duruyor mu duvarda fosforlular bir de kaç santimlik aldın nasıl duruyor.

aynı şeyi ben de düşünüyorum fosforluymuş sanırım ama hiç görmedim benim halım ve perdelerim de winnie the pooh karakterleri içeriyor. GÜzel duruyor mu duvarda fosforlular bir de kaç santimlik aldın nasıl duruyor.

bende winnie the poo aldım loco poco dan aynıları hepsiburada da var. daha yapıştırmadım ama hepsi fosforlu değil benim 17 liraya 30lu set ucuzdu onlardan aldım. arkasında duvara yapışmış hali var benim hoşuma gitti açıp baktım pakedi kaliteli duruyo dolaba bile olur. baya büyük
senin bebeğinin cinsiyeti ne??

Son düzenleme:
Benimki erkek canım. Temmuzun sonunda doğacak hayırlısıyla. Annesi seviyor Winnie The Pooh' u ama inşallah kendisi de sever :) Fosforlularını çok merak ediyorum. Ama boyutu konusunda kararsız kaldım. Büyük alıp da poster gibi durmasını istemiyorum. Küçük de istemiyorum çok. Benim dolabımda çıkartmalar var çilek' in safari modelini aldım. Kendinden çıkartmaları vardı.

Benimki erkek canım. Temmuzun sonunda doğacak hayırlısıyla. Annesi seviyor Winnie The Pooh' u ama inşallah kendisi de sever :) Fosforlularını çok merak ediyorum. Ama boyutu konusunda kararsız kaldım. Büyük alıp da poster gibi durmasını istemiyorum. Küçük de istemiyorum çok. Benim dolabımda çıkartmalar var çilek' in safari modelini aldım. Kendinden çıkartmaları vardı.

çok kocaman değl benim aldıklarım 30 cm falandır boyu ama baya parça var çileğin o modeline bende baktım. winnie yerine ona uygun stickerler vardı tekzende falan zürafalar maymunlar hoş olurdu almadıysan internette de bulursun bi bak

evmanya diye bi site var ben ordan mobilya için alıp dolabına yapıştırdım gayet güzel ve çok çeşit var duvar için de var istersen bakabilirsin.

Back
X