bebek odası tecrübelilerii..toplanın

sanattasanat

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
14
0
16
İstanbul
bayanlar tüm bebek odası fikirlerinize ihtiyacım var
ne gerçekten lazım ,neler gereksiz
gönlüm sade bir oda olmasından hem zaten çok çok ta büyük bir oda diiil
bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

canım ben 11 ay önce doğum yaptım kızımada belis markanın hayal adlı oda takımını aldım ama şimdiki aklım olsaydı beklerdim acele etmezdim neden dersen bebek cok küçük olduğu için yanından ayıramıyorsun 7 ay biizm odmızda park beşikte yattı 7 aylıktı ben odasını ayırdım şimdi kendi odasında uyyor büyüyen beşiği şifonyeri 3 kapılı dolabı var şifonyer ve dolap tüm eşyalrımı ancak topladı evin kendi evinse büyüyebilen beşik al kullananlar genelde memnun ama dediğim gibi doğsun bence öyle al biraz kendini toplasın

ilk önce park yatak al hemen odasını ayıramıyorsun
kendi odasınada büyüyen yataklardan al dolabı şifonyeri felan ve mümkün olduğunca büyük al :)kıyafetler sığmıyor sonra çok çabuk büyüyorlar....
tülüdür halısıdır lambasıdır oyuncaklar
telsizi de unutma odasını ayırdığınızda çok ihtiyacınız olacak helede görüntülü olursa dahada güzel olur ama onlar biraz tuzlu

saolun kızlar ben de dolabı çok gereksiz görüyodum kıyafetler minicik ya bi şifonyer işimi görür diyodum galiba yetmicek gibi
çünkü odayı çok doldurmak istemiyorum kiradayım ayrıca bi şifonyer bi beşik alırım dedim park yatak allahın emri zaten
gardrop almasamda yine şifonyeri mi büyük tutsam naapsam
odasını doğduktan sonra yapiim diyodum ama bu sıpa gece yanımızda gündüz odasında olmucakmı yine de şart sanırım
telsiz lazım puset araba vs.sonu yok galiba.. :)

Canım bak bebeği tek basına ir odada pek bırkamazssın bunun türlü nedenleri var gündüz oturduğun odada olur genelde ilk aylar kusup boğulma tehlkesi olduğundan hep gözünün önünde olmalı ki birde bizde kırkı cıkmayan bebk odada bile yalnız bıraklımaz eğer sen en öenmli ihtiyasclar neler dersen park yatak gece uyuması için yatak odasında kullancağı yatağı olsun ben ana dizi diye bir sey aldım dönmeyi öğrenen kadar cok işimi gördüm gündüz oturma odamda onda uyurturdum sallandığı içinde kullnıslı telsizleri herzamn gereksiz gördüm ben ben para tuzağı malikane gibi bir evin olmadığına göre bebk ağladığında duymaman cok zor Bebek arabası secimine gelince bana hediye olarak geldi araba arabanın ana kucağı(oto koltuğu olarakta kullnıo travel siistem gecer genelde )da vardı ama öyle ağırdı ki inan tasımak bir dert hemde araba bagajında inanılmaz yer kaplıyor .. Buna ne kadar bütce ayırdın bilmiyorum ama orta halli chicchonun baston tarzı arabaları tercih edebilirsin hem kullnımı pratik hem hafifi hem ilk andan itibaren kullnılıyor hemde anakucağı yerleştiriliyor bildiğim kadarı ile daha sormak istediğin bir sey varsa cevaplayabilirm birde sakın cok kıyafet alma cabuk büyüyorlar benim bir sürü tulum elimde patladı

saol bitanemo
tecrübelerinin yararı büyük
evet gündüz odasına yatırmama fikri çok doğru aslında haklısın takip edemeyebilirim.
işte anlamışsındır beni gereksiz hiç bişeyle doldurmak istemiyorum evi odayı şööle bi şifonyeri bi yatağı olsun istiyorum odada,kıyafet olayına gelince eminim bir sürü hediye yağacak bana artık gerikalan ne gerekirse onu alırım ,dediğin gibi çabuk büyüyolar :)
şimdi 5.ayıma giriyorum,alışveriş için erken sanırım nedersin,ööle yavaş yavaş bakıyoruz işte nedir ne diildir
bakalım hayırlısı
paylaştıkların için saol,tüm tavsiyelere açığım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…