Bebek odasını aldııık :) :)

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
Kızlar sonunda seçimimizi yaptık çilek safari natura takımını aldık kullanan ya da bakmış olan varsa memnun mu iyi ettik mi acaba :)

Netten baktım çok güzelmis sağlıkla sihhatle yatsin:)

İnşallah ben de bebek alışveriş yapabilirim :)
Amin canıııım çok teşekkür ederim :) biz de odayı arabayı hallettik ama daha üstüne başına pek hiç bşy almadık bi hastane çıkışı ve bir iki parça zıbın dışında . Daha çok iş var

Ohhh ohhh

Yok ben daha hamile kalamadım bi kalayim inşallah alışveriş de yapabilirim demek istedim :)

Kızlar sonunda seçimimizi yaptık çilek safari natura takımını aldık kullanan ya da bakmış olan varsa memnun mu iyi ettik mi acaba :)
Bizimkinin aynısı :) Ben cok memnunum. İyi yapmıssınız, güle güle kullanın :) Bizim odamız fındıgımızı bekliyor artık. Bir tek yatagini düzenlemedim daha cok heyecanla bekliyoruz :)
[album=medium]40174[/album]

Ayyyyyy çok mutlu olduuuum Harika olmuş Ne güzel yerleştirmişsin :) :) bizimki de bi gelse de kurulsa nasıl heyecanlıyım sonrada fıstığım doğsa oooooh mis :) :)

Ayyyyyy çok mutlu olduuuum Harika olmuş Ne güzel yerleştirmişsin :) :) bizimki de bi gelse de kurulsa nasıl heyecanlıyım sonrada fıstığım doğsa oooooh mis :) :)
tesekkür ederimm :)) Insallah saglıkla gelsin bebeklerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…