Bebek ölümleri

xxftm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
67
0
16
Bursa
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..altı aylık evliyim ve 3 aylık(13-3 günlük)hamileyim bu aralar çevremde bebek ölümleri hakkında çeşitli konuşmalar geçiyo.e bnde bu konuyu duydukça ister istemez korkuyorum sonuçta ilk gebeliğim ve bi çok konuda tecrübesiz ve tabiki bilgisizim..bazı gebeliklerde 2o haftalık bebek bile anne karnında ölüyo ve siz bunu belkide doktor konrolnde o anda öğreniyosunuz yada 5 .8 10 neyse haftalık bebek ölümleri olabiliyo lütfen bu konuda tecrübesi olan ve daha önce yaşayanlar varsa burda paylaşsınlar..en azından bizlerde bu korkuyla yaşamayalım..şimdiden teşekkürler..

bebek ölümü her haftada olabilir eğer bunu düşünürseniz kendinizi boşuna üzersiniz.9 aylık olup hiçbir sebe bulunamadan anne karnında ölen bebekler de var.şu dakika kalbi atar bir dakika sonra durur sebepsizce.bazı şeylere allaha bırakmak lazım.aynı şekilde bizlerin bile yarın olacağımız meçhulken bu kadar pimpirikli düşünmemek lazım

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..altı aylık evliyim ve 3 aylık(13-3 günlük)hamileyim bu aralar çevremde bebek ölümleri hakkında çeşitli konuşmalar geçiyo.e bnde bu konuyu duydukça ister istemez korkuyorum sonuçta ilk gebeliğim ve bi çok konuda tecrübesiz ve tabiki bilgisizim..bazı gebeliklerde 2o haftalık bebek bile anne karnında ölüyo ve siz bunu belkide doktor konrolnde o anda öğreniyosunuz yada 5 .8 10 neyse haftalık bebek ölümleri olabiliyo lütfen bu konuda tecrübesi olan ve daha önce yaşayanlar varsa burda paylaşsınlar..en azından bizlerde bu korkuyla yaşamayalım..şimdiden teşekkürler..

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla 40 haftaya inşallah. Benim ilk gebelik zamanlarımda da bu düşünce beynimi kemirdi. Öncesinde düşük yapmıştım. Kardeşim doğdu (erkek), 6 aylıkken öldü. Ablam doğurdu 10 dk. sonra kızı öldü. Arkadaşım doğurdu 1 saat sonra kızı öldü. Komşum 5 aylık hamileyken öldü, karnındaki ikizleri de öldü. Bu listeyi uzatmak mümkün. Yani aslında hamilelik ve doğum sonrası emanet olan bu yavruları Allah alabliyor. Bu düşünceyi at kafandan desem biliyorum atamazsın. ancak şunu bil, o bebeğin nasibi varsa yer, yoksa ama şimdi ama 10 yıl sonra gider. Kendini strese sokma ve bebeğine stres yaşatma. İnan şu an senin her hissettiğini o da hissediyor. Yakın gelecekte, çok üzüldüğünde, sana şiddetli tekmeler attığını hissedeceksin...

herşey rabbimizin takdirinde sorunsuz bi hamilelik yaşadım 17 haziranda doğum yaptım 20 haziranda kaybettim rabbimize emanetiz yapacak hiçbirşey yok ...Kafanıda takma rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

Back
X