Merhaba ;abartısız 15 yıldır yüksek prolaktin hormonumla mücadele ettim. Hep yüksekti ilaç kullandım , hipofiz adenomu olduğu saptandı ve her yıl büyüdüğü içinde ameliyat oldum. Tam evlendim çocuk istedim hop bizimki yine fırlamıştı. Neyseki bebeğim sağlıklı oldu şarıl şarıl gelecek dediğim sütüm yok denecek kadar az. Nerde benim yüksek prolaktinin marifeti anlamadım....
Var mı benimle aynı durumda olan ?
merhaba benimde prolaktin yüksek 5 yıl ilaç kullandım 25 e düştü hamile kaldım ama bebeğim 2 yaşında hala doğumdan beri adet görmedim şimdi sütten kestim bakalım bekliorum ama olacağa benzemiyor benim sütüm hala var emzirirkende çoktu aceba senin prolaktin fazlamı düştü bu seferde hiç ölçtürdünmü??birde kaça kadar çıktıki ameliyat oldun bilgi verirmisin
arkadaşlar merhaba ben aranıza daha yeni katıldım.Yaklaşık 9 aydır korunmuyoruz fakat bebeğimiz olmadı doktora gittim herhangi bir sorun yok dedi prolaktinim 26 çıktı şuan dostinex kullanıyorum haftada 1 kez son bir tane ilacım kaldı.Diğer üyelerin mesajlarına bakıyorumda sanki benim prolaktinim çok düşük ama neden dostinex verdi bana doktor ?Sanki çokta yüksek değil prolaktinim ne dersiniz?
arkadaşlar merhaba ben aranıza daha yeni katıldım.Yaklaşık 9 aydır korunmuyoruz fakat bebeğimiz olmadı doktora gittim herhangi bir sorun yok dedi prolaktinim 26 çıktı şuan dostinex kullanıyorum haftada 1 kez son bir tane ilacım kaldı.Diğer üyelerin mesajlarına bakıyorumda sanki benim prolaktinim çok düşük ama neden dostinex vrdi bana doktor ?Sanki çokta yüksek değil prolaktinim ne dersiniz?
Bence ilaç alma canım ben o değerlerle ilaçsız hamile kaldım doktoruma da kızmıştım ilaç vermiyor diye.Ama yine de doktoruna danış ve ara ara baktır prolaktinine
merhaba benimde prolaktin yüksek 5 yıl ilaç kullandım 25 e düştü hamile kaldım ama bebeğim 2 yaşında hala doğumdan beri adet görmedim şimdi sütten kestim bakalım bekliorum ama olacağa benzemiyor benim sütüm hala var emzirirkende çoktu aceba senin prolaktin fazlamı düştü bu seferde hiç ölçtürdünmü??birde kaça kadar çıktıki ameliyat oldun bilgi verirmisin
Haklısın benimde aklıma geldi çünkü sanırım ben regl oldum. Bebek öncesi olamıyordum .Prolaktinim kaça kadar çıktı tam hatırlayamadım her yıl hipofizdeki adenom büyüyordu o zaman tabii yaşım küçüktü ve bekardım bu günler için ameliyat olmamı uygun buldu doktorum
Arkadaşlar merhaba, çocuğumuz olmuyor diye doktora gitmistik prolaktinim 42 çıktı.
1 ay ilaç kullandım.bugun tekrar kan vermek icin gittim. 0.55 e düşmüş. Acaba bu durum normal mi?? Gebeliğe engel olur mu??