bebek oynamasi

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar 5 aylkk hamileyim bugün hic oynamadi bebegim sizce napsam oynar bikere oynasa his etsem icim rahat edecek iyi oldugunj bilecem

Cikolata ye hareketlenebilir ya da uyuyordur bebis :) eger cok suphede kaldiysan doktora gorun

O aylarda ben de her gün hissetmiyordum telaslaniyordum doktora bile gittim ama korkacak bisey yok oynuyordur ama sen hissetmiyorsun çünkü hareket alanı bol.buyudukce yeri daralacak daha çok hissedeceksin

Arada oluyor öyle. Korkmayın. Çok yorulduysanız ondan da oluyor. Tatlı bir şeyler yiyip uzanın hareket eder küçük de olsa.

Suyunun geldigindende şuphe ediyordun ama sen istersen acile git bi baksinlar.

evet bide su geliyor diye suphe ediyordum ya valla ben iyice piskopata bagladim ik kez bebegimi kaybettim herseyden şüphe duyar oldum kendi kendime piskolojimi bozuyorum artik su 9 ay gecsin baska bisey istemiyorum boyle sıkıntıli hamilelikte hic gecmiyo hep bikorku

Hiç korkuya girmene gerek yok endise ettigin anda git dr a bende 2 tane kaybettim ama hem olumsuz düsünmüyorm hemde kafama takilan biseyde olursa dr uma soruyorm önceki kayiplar yuzumden ister istemez tedirgn oluyo insan buda çok doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…