11.08.2008 22

02
Bitanecim sana sahip olmak için elimizden geleni yapıyoruz umarım sana kavuşmamız yakındır seni sabırsızlıkla bekliyoruz baban ve ben. Eğer her şey yolunda gitseydi senden önce 3 kardeşin olacaktı onları üzülerek bıraktık senin için şu an birtek hayırlısını diliyorum bebeğim şu an tek dileğim hayırlısıyla seni kucağıma almak seni sabırsızlıkla bekleyen o kadar çok insan varki geldiğinde bu dünyada mutlu olabilmen için elimizden geleni yapacağımızdan emin ol. Ömrüm yettiğince senin yanında olacağım seni koruyacağım. Hayat çok zor anneciğim ama çok da güzel seni seven insanlar etrafında olduğu müddetçe sakın korkma. Hayata yeni gelen 19 günlük bi kardeşin var kutayımız dünyaya geldi çok şeker küçücük bir can ama herkesi mutluluğa boğdu. Tıpkı seninde bize yaşatacağın mutluluklar gibi. 5 senedir seni bekliyoruz hep gözlerimiz yollarda ilk başlarda herkes gibi fikir yürüttük kız olsun diye ama hasretimiz o kadar büyüdüki sağlıklı bi evlat istiyoruz rabbimdem sadece ve sadece evlat sevgisi diliyoruz tüm evlat hasretiyle yananlar gibi Allah hepsine sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar versin . yarın yine senin için istanbula gidiyoruz az kaldı meleğim umarım her şey yolunda gider önce 9 aylık bi yolculuğu karnımda seni taşıyarak geçirecez baş başa sadece ikimiz arada tekmelerini babaya gösteririz isterse karnımıda elleyebilir bunu ona çok görmiyelim dimi yerimseniben EN UMUTSUZ ANDA PERDE ARALANDI İÇERİ IŞIK SIZDI, EN IŞIKSIZ ANDA KAPI ARALANDI İÇERİ UMUT SIZDI SENİ BEKLİYORUZ!!!!!!!!
Annecim bugün istanbula gittik senin için ağrılarım oluyor yollar yordu bizi babanla umarım bu yollar seni bize getirecek çok korkuyorum bazen sana sahip olamamaktan sana kavuşamamaktan hayal kurmaktan bile korkuyorum o kadar uzak bir o kadarda yakınsınki bana rüya gibi hasretimizsin. Baban bazen boşver bebeğimiz olmasın diyor onca yaşadıklarımdan sonra annen çok güçlüydü bitanem ama hayat onuda yıprattı hayat iyi kötü süprizlerle dolu sen gelince hayatımızın en güzel süprizi olucaksın ve ben senin için hep güçlü olacağım söz veriyorum baban adınada söz veriyorum seni görünce kendi parçasını dünyalar kadar sevecektir emin ol. hasretimizsin bebeğim. Yaşamak demek sevmek ümit etmek ve inanmaktır. Bebekler cennet kokarmış annecim bizlerede cennet kokusunu getir seninle birlikte. En umutsuz anda perde aralandı içeri ışık sızdı en ışıksız anda kapı aralandı içeri umut sızdı.
Bebeğim yarın senin bizim parçan olman için ilk adım atılıyor bizler güçlüyüz çabalarımız senin için sende güçlü ol annecim ve bu yolculuğu birlikte tamamlıyalım. Hayat zor demiştim ya zorluklar şimdiden senin içinde başlıyor her şeye değicek sende hayata tutunmaya çalış.
Annecim benimlesiniz sizinle olmak çok güzel yarın birlikteliğimizin 5. günü 9 ay sonra birlikteyiz kısmetse çok güzel günler bizi bekliyor annecim umarım kardeşinde bizimle olmayı istiyordur ona dünyaya geldiğinde çok sevileceğini anlatırmısın.