• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek özlemim.. nolur bana umut olun. .

Allahtan size sabırlar diliyorum Rabbim en doğru zamanda sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin. Kucağınızı doldursun. Kısırsak da Allahtan ama işte insanoğlu yapıyorlar üzüyorlar incitiyorlar. Yaşın ileri olunca kimi istediğin için kimi olmuyor diye konuşuyor. Allah sınavımızı kolaylaştırsın İnşallah.
Amin insaallah canim

Stres çok etkiliyor kesinlikle ve siz çok streslisiniz o yüzden zor biliyorum ama rahat olmaya çalışın
Bir tanıdığımın yaklaşık on yıl olmadı sonra tüp bebek denediler oldu arkasından tedavisiz bir daha oldu ve sonra bir tane daha oldu.
Siz millete bakmayın çok kötü bir psikoloji ben de bir yıl uğraştım ve olmamıştı bir yıl yaşadım o anları millet eltin üçüncüye hamile sen ne duruyorsun bak şu senden sonra evlendi hamile falan diyordu sanki insanlar evlendiklerinin ilk yılında çocuk sahibi olmak istemek zorunda mı ?
Arkadaşınız bu durumu biliyorsa yaptığı evet çok ayıp ama bilmiyorsa belki size kıymet verdiği için yapıyor olabilir.

Back