Doğuma Hazırlık Bebek park yataklarda marka ve model tercihleriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pearlshine

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ocak 2012
4.077
9.339
358
Kocaeli
selam hanımlar, park yatak alanlar ya da daha önceden almış ve kullanarak memnun kalmış olanlar hangi yatağı önerirsiniz?

selam hanımlar, park yatak alanlar ya da daha önceden almış ve kullanarak memnun kalmış olanlar hangi yatağı önerirsiniz?

selam...

Biz şu modeli aldık Kraftbaby.com -

Ebatından ötürü tercih ettim bunu. Küçük olanlar kullanışlı gelmedi bana. Bunun dönencesi var. titreşim ve müzik özellikleri de var. Üstelik dediğim gibi geniş.. Alt değiştirme ünitesi de kullanışlı.Cepleri var kenarlarında. Kaydırması da kolay tekerlekleri var. Kısacası daha doğum yapmadığım için bebeğimi içine yatırmak nasip olmadı henüz :) Ama yaklaşık 1 aydır kurulu ve odamızda. Her gün inceliyorum haliyle :) Gayet kullanışlı olduğu düşünüyorum. tavsiye ederim...

Bende merak ediyorum park yataklarda hangi marka yada hangi özelliğine önem vermek gerekiyor?

ben e-bebekten le bebe diye bi marka aldım.sallanabiliyor ayrıca ütte oyuncakları var. oyuncaklar için gaz çıkarmaya yardımcı diyolardıda ne alaka diyodum çok önemliymiş bizimki bayılıyo o oyuncaklara nasıl tepiniyo bakarak.tabi tepinirken gazda çıkıyo. ya dönenceli ya oyuncaklı olmasına çook dikkat edin.haa bide kaba olmasın bene.

bende chicco dan sordum 350 tl dediler.Sonra başka bir mağazaya gittim aynı ürün ama faklı marka 150 dedi şok oldum.rengine varana kadar herşeyi aynıydı.

sunny baby aldım ben geçen gün, içindeki sünger yatak yerine visco yatak aldım. bakalım inş memnun kalırız 350tl ya mal oldu

Ben hem mobilya takımı hemde park yatak aldım.Park yatağı Krafttan aldım. Dönencesi ve titreşim özelliği var. Titreşim ve dönencesi bebek ağladığında devreye giriyormuş:) Henüz oğluşum doğmadı ama az kaldı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Back
X